11 ani de experienta AIESEC Sibiu E-mail
Aiesec Sibiu 11 ani Perioada de desfasurare: 4 martie 2010

Locul de desfasurare: Sibiu, Casa de Cultura a Studentilor

Ora: 19:00

Scop: Evenimentul este organizat cu scopul de a sarbatori alaturi de membri si parteneri intr-un cadru business aniversarea a 11 ani de la infiintarea organizatiei in Sibiu.

Grup tinta: membri si partenerii AIESEC Sibiu, cat si companiile colaboratoare.

Mod de desfasurare: La eveniment vor lua parte companiile partenere, sponsorii, profesorii, alumnii, membrii si toti cei care si-au pus amprenta asupra dezvoltarii asociatiei stimuland implicarea activa intr-un mediu propice cresterii si dezvoltarii tinerilor.

In cadrul evenimentului vor fi prezentari ale diferitelor companii, un scurt istoric cu realizarile AIESEC in decursul anului trecut si al proiectelor ce urmeaza sa se desfasoare. De asemenea vor fi decernate premii, pentru diferite categorii companiilor, alumnilor si membrilor pentru activitatea sustinuta. La sfarsit toti participantii vor discuta in jurul meselor rotunde de discutii.

Sursa: AIESEC Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav