Evenimente din Sibiu
Ziua Drapelului National E-mail
Ziua Drapelului National Ceremonie publică cu ocazia „Zilei Drapelului Naţional”, la Sibiu. O porţiune a Bulevardului Victoriei a fost închisă circulaţiei vineri, 26 iunie, pentru aproximativ 20 de minute, pentru organizarea unei ceremonii în cinstea „Zilei Drapelului Naţional”. În spaţiul din faţa vechii primării, autorităţile oraşului împreună cu reprezentanţi ai partidelor politice au asistat la înălţarea drapelului României.

„Ziua Drapelului Naţional” a fost sărbătorită şi de Inspectoratul de Poliţie al judeţului Sibiu. În sala mare a instituţiei a avut loc o expunere cu tema „Semnificaţia Drapelului Naţional în conştiinţa poporului român”, prezentată de directorul Direcţiei Judeţene a Arhivelor Naţionale Sibiu, prof. Alexiu Tatu.
Citeste mai departe...
 
Ziua Sugarului Sibian ~ la a patra editie E-mail
Ziua Sugarului Sibian 2009 Complexul Naţional Muzeal “ASTRA” Sibiu organizează, în prima parte a lunii iulie, cea de a patra ediţie a „Zilei Sugarului”. Bebeluşii pot participa la Miss şi Mister Bebe, se pot întrece la Crosul pe mochetă, iar părinţi vor putea câştiga titlul de „Mămica ştie-tot” şi „Tăticul Priceput”.

“Ziua Sugarului” este dedicată, în primul rând, copilaşilor cu vârste între 0 şi 2 ani. Vor fi organizate concursuri dedicate exclusiv bebeluşilor şi copilaşilor cu vârsta de până la 2 ani: „Cross-ul pe mochetã”, „Cross-ul bobocel”, „Miss şi Mister Bebe”, „Miss şi Mister Bobocel”. Iar pentru mămici şi tătici vor avea loc concursuri intitulate „Mămica Ştie-Tot”, „Tăticul Priceput”. De asemenea, părinţii vor beneficia de consiliere pre şi postnatală asigurată de specialişti, vor putea viziona filme documentare care au ca subiect alăptarea, vor participa la cursuri de aerobic postnatal şi vor primi sfaturi pentru siguranţa copilului.
Citeste mai departe...
 
Expozitie Filatelica bilaterala Chisinau~Sibiu E-mail
Expozitie filatelica bilaterala Biblioteca Judeţeană „ASTRA” vernisează vineri, 19 iunie, de la ora 18, cea de a treia ediţie a Expoziţiei Filatelice Bilaterală Sibiu-Chişinău. Evenimentul va avea loc între 19 şi 21 iunie, în Sala de festivităţi din Corpul A al Bibliotecii „ASTRA”. Exponatele aparţin filateliştilor din cele două oraşe, iar până în prezent, acestea au participat la numeroase expoziţii naţionale şi internaţionale. Timbrele expuse ilustrează istoria expoziţiilor filatelice din România (1894-1918), istoria României, istoria Basarabiei, pictura românească, oameni de seamă, dar şi teme precum aviaţie, faună, heraldică.
Citeste mai departe...
 
Camex sarbatoreste 10 ani alaturi de sibieni E-mail
Camex - 2009 În 2000 CAMEX venea pentru prima oară la Sibiu. Anul acesta Expoziţia Naţională de Construcţii şi Instalaţii CAMEX împlineşte 10 ANI. Sărbătorim alături de sibieni 10 ANI de tradiţie CAMEX, 10 ANI de promovare a excelenţei în construcţii la Sibiu, 10 ANI de când Sibiul a devenit locul de întâlnire al profesioniştilor în construcţii.

Cea de-a X-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX la Sibiu îşi va deschide porţile pe 19 iunie la Sala Transilvania, unde companii din toată ţara şi specialişti din domeniul construcţiilor vor veni cu produse noi şi cu soluţii moderne pentru sibieni.
Citeste mai departe...
 
Festivalul Tarafuri si fanfare in Dumbrava Sibiului E-mail
Tarafuri - Fanfare Cea de a treia ediţie a Festivalului ”Tarafuri şi fanfare”, organizat de Grigore Leşe, va avea loc, la sfârşitul acestei săptămâni, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Cele două zile de festival vor aduna muzicanţi din toate zonele ţării, dar şi din Timocul bulgăresc. Vor fi prezente grupuri din Suceava, Maramureş, Gorj, Mehedinţi, Olt, Botoşani sau Cluj. Fiecare zi va cuprinde concerte susţinute de câte zece formaţii. Spectacolul va începe la ora 16, la scena de pe lac şi va dura până la ora 22. În afara programului de la scenă, lăutarii vor mai face mici demonstraţii de măiestrie şi la Cârciuma din Bătrâni.

Citeste mai departe...
 
Muzica de film la Zilele Muzicale Romano-Americane E-mail
Muzica de film Sibieni vor putea asculta bucăţi din coloana sonoră aparţinând unor filme ca “Strar Wars”, “Superman” sau “Harry Potter”, în cadrul celei de a VI-a ediţii a festivalului organizat de Filarominca de Stat Sibiu, “Zilele Muzicale Româno-Americane”.

Cea de a şasea ediţie a festivalului are invitaţi de seamă, reprezentanţi ai muzicii americane. Pe scen[ vor urca, pe rând, John McElroy, la trompetă, Christopher Confessore, dirijor, James Sullivan şi Sarah McElroy, care vor cânta la oboi. Concertele se vor desfăşura în Curtea Muzeului Naţional Brukenthal, Piaţa Mare, Sala Thalia şi Biserica Evanghelică şi vor avea loc joi, 18 iunie, vineri, 19 iunie, duminică, 21 iunie, miercuri, 24 iunie, joi, 25 iunie şi duminică, 28 iunie. Festivalul va debuta cu un concert cameral, va continua cu un concert de jazz, un concert simfonic extraordinar, masterclass-uri de trompetă şi oboi, un recital de muzică barocă şi un concert cu titlul “Muzica apelor”.
Citeste mai departe...
 
Seri astronomice la ASTRA E-mail
Seri astronomice la ASTRA Complexul Naţional Muzeal ASTRA (CNMA) va organiza seri de de observaţie astronomică. Evenimentul este cuprins în proiectul „Observatorul astronomic.Viziune populară asupra cerului” şi se încadrează în rândul celor destinate Anului Internaţional al Astronomiei.

Serile astronomice sunt programate pentru serile zilelor de 17, 18, 19, 24 şi 26 iunie, începând cu ora 20, la pavilionul Etno-Tehno Parc din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Potrivit organizatorilor, în cursul în serile zilelor de 17, 18, 19 şi 26 vor fi prezentate informaţii generale din punct de vedere ştiinţific şi popular asupra astrelor şi fenomenelor cereşti prin intermediul unui suport electronic. Va fi, de asemenea organizat, un atelier de lectură cu titlul „Credinţele Ţăranului Român despre Cer şi Stele”, de Ion Otescu şi un atelier practic, în care copii vor fi rugaţi să-şi folosească creativitatea pentru a reda prin desen corpuri sau fenomene cereşti. Serile se vor termina cu observarea prin telescop a cerului. „Copiii prezenţi la serile de astronomie populară vor primi o mapă documentară cu informaţii ştiinţifice şi populare asupra astrelor şi fenomenelor cereşti, pentru a putea aprofunda acasă cunoştinţele primite”, mai spun organizatorii.
Citeste mai departe...
 
Comunicat de presa CAMEX Sibiu 2009 E-mail
Camex - 2009CAMEX Sibiu la ediţie aniversară!
De 10 ani CAMEX reuneşte constructorii din România la Sibiu!
   
    De 10 ani Sibiul este locul de întâlnire al constructorilor din România. Anul aceasta CAMEX Sibiu împlineşte 10 ani. Ediţia jubiliară a Expoziţiei Naţionale de Construcţii şi Instalaţii CAMEX va începe pe 19 iunie la Sala Transilvania, unde companii şi specialişti din domeniul construcţiilor vin cu produse noi şi cu soluţii moderne pentru sibieni.
    Sibiul îşi menţine poziţia de lider în domeniul construcţiilor în Transilvania, numărul locuinţelor finalizate în ultimii doi ani în judeţul Sibiu depăşind cu mult media din celelalte judeţe din regiune. Această poziţie este confirmată şi de Institutul Naţional de Statistică. Şi în anul 2009, an de criză financiară, în Sibiu se construieşte în continuare, de la proiecte de mici dimensiuni la ample anasambluri rezidenţiale.
Citeste mai departe...
 
Fotograful Dan Dinu aduce Dolomitii la Sibiu E-mail
Dolomiti - 2009Fotograful Dan Dinu impreuna cu Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu va invita vineri 19 iunie la ora 18.00 sa descoperiti prin intermediul imaginilor Muntii Dolomiti. Evenimentul va aduce in cadrul videoproiectiei doua diaporame realizate din fotografie si muzica, asezonate din loc in loc cu efecte speciale. Prima diaporama va prezinta o calatorie prin lumea fermecatoare din nordul Italiei si va arata atat orase renumite precum Venetia, Verona sau Milano, dar si lacurile pitoresti sau crestele inzapezite ale Mont Blanc-ului. Cea de a doua diaporama va poarta in lumea magnifica a muntilor Dolomiti, cu traseele lor de via feratta, cu ceturile fascinante dar si cu urmele istoriei ce i-a schimbat nu cu mult timp in urma.

Locatie: Casa de Cultura a Sindicatelor
Strada Emil Cioran nr. 1A - Sibiu

Data: Vineri 19 iunie ora 18.00 - intrarea libera
 
Ziua Gradinitei ~ o noua manifestare propusa de Muzeul ASTRA in 15 iunie E-mail
Ziua gradinitei - 2009Complexul Naţional Muzeal “ASTRA” organizează, în data de 15 iunie, un program deosebit pentru copiii din gradiniţele sibiene. Programul se realizează în colaborare cu secţia germană a Teatrului National “Radu Stanca” din Sibiu, care a pregătit un specactol intitulat “Scooby Doo la Muzeu” (spectacolul a fost propus si pentru Ziua Copilului, dar a fost amânat din cauza conditiilor meteo nefavorabile). Scenariul pus în scenă de membrii Teatrului National ”Radu Stanca” se bazează pe rezolvarea unui mister ipotetic, în maniera poveştilor cu detectivi, pe care copiii vor trebui să-l elucideze.

Drumul parcurs în cadrul acestui program este de la scena de pe lac, la casele din Mărginimea Sibiului, până la Mina de Aur încheindu-se la Etno-Tehno Parc. Traseul propus are rolul de a oferi o serie de indicii, care duc povestea mai departe, cât şi de a vizita obiective importante din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Acest program se desfăşoară în două etape, cu două grupe de copii diferite, începând cu orele 10,00 şi 12,00.

Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 121 - 140 din 140
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav