Evenimente din Sibiu
Dragobetele la Muzeul ASTRA E-mail
evenimentÎncă din vremuri străvechi, Dragobetele este sărbătoarea dragostei la români. Fiu al Babei Dochia, Dragobetele este celebrat pe 24 februarie, această zi reprezentând începutul primăverii, ziua când natura se trezeşte, se reînnoiește, păsările îşi caută cuiburi, iar omul participă la bucuria naturii.

Conform tradiţiei, de Dragobete băieţii şi fetele trebuie să glumească, să respecte sărbătoarea, pentru a fi îndrăgostiţi tot timpul anului. Iar dacă în această zi o fată nu întâlneşte niciun băiat, se crede că tot anul nu va fi iubită şi viceversa. Dragobetele mai poartă şi denumirea de Cap de Primăvară, iar în ziua în care se ţine sărbătoarea, se aprinde în casă rădăcină de iarbă-mare pentru a apăra de rele şi durere.
Citeste mai departe...
 
Concurs de Creatie Literara Student Creation E-mail
CONCURS DE CREAŢIE LITERARĂ STUDENT CREATION


Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu lansează a II-a ediţie a Concursului Naţional de Literatură „Student Creation”, adresat studenţilor care nu au volum publicat la secţiunea la care se înscriu.
Concursul e organizat pe patru secţiuni:
Poezie, Proză, Dramaturgie, Critică literară şi Eseu
Citeste mai departe...
 
Omul si muntele - video proiectii noiembrie 2010 E-mail
omul si muntele Și anul acesta, CTM “Amicii Munților” Sibiu, cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu vă invită în luna noiembrie la o serie de proiecții foto pe tema OMUL ȘI MUNTELE – rememorări din acțiunile clubului organizate și desfășurate în acest an.

Scopul acestor proiecții este de a face cunoscută activitatea clubului de peste an și de a dezvălui cu ajutorul fotografiilor imagini inedite, surprinzătoare ale peisajului montan. Derularea imaginilor, imbinate armonios cu un fond muzical atent selectat, transpune publicul într-un spațiu ce predispune la meditație sau dimpotrivă, trezește curiozitatea, spiritul de aventură.
Citeste mai departe...
 
Festivalul National Studentesc de Dans de la Sibiu E-mail
Festivalul Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu organizează în perioada 11-13 noiembrie 2010 Festivalul Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu. Ajuns la a VII-a ediţie consecutivă, găzduit de oraşul de pe Cibin, acesta va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, o competiţie la nivel naţional şi un maraton de spectacole din cele mai diverse genuri de dans.

Prima şi a doua seară a Festivalului sunt dedicate competiţiei. Concursul este organizat pe cinci secţiuni (ansamblu, formaţie, grupe, duet, solo) şi nouă genuri — modern, show-revue, temă impusă, show dans sportiv (prezentate în prima seară de concurs) şi – clasic, jazz-dance, inedit, contemporan şi caracter (prezentate în a doua seară de concurs).
Citeste mai departe...
 
Concurs de creatie literara - Student Creation E-mail
Student Creation Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu lansează a II-a ediţie a Concursului Naţional de Literatură „Student Creation”, adresat studenţilor care nu au volum publicat la secţiunea la care se înscriu.

Concursul e organizat pe patru secţiuni:
Poezie, Proză, Dramaturgie, Critică literară şi Eseu

Regulament

Lucrările vor fi redactate în limba română şi nu trebuie să depăşească 10 pagini format A4, dactilografiate la 1,5 rânduri, cu caracter de 12, în două exemplare. De asemenea, lucrările prezentate în concurs vor fi expediate şi pe suport electronic (CD), pe coperta căruia se va înscrie motto-ul.
Citeste mai departe...
 
Eveniment - 15 ani de activitate a Ansamblului Folcloric Ardealul E-mail
eveniment Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu invită toţi iubitorii de folclor la Aniversarea a 15 ani de activitate a Ansamblului Folcloric Ardealul. Evenimentul va avea loc joi, 21 octombrie ora 19.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu.

Pentru a sărbători 15 ani de succese locale, naţionale şi internaţionale ale Ansamblului Ardealul, la spectacol au fost invitate două ansambluri folclorice de renume în acest domeniu: „Mărţişorul“ – Cluj-Napoca şi „Doina Timişului“ – Timişoara cărora li se vor alătura şi Ansamblul Folcloric „Ghiocelul“ –pepiniera Ansamblului Folcloric Ardealul. Cu acest prilej vor fi înmânate diplome şi premii de excelenţă participanţilor.
Citeste mai departe...
 
Festivalului omului de munte - Clopul Turistului E-mail
evenimentClubul de Turism Montan „Amicii Munţilor” Sibiu cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu organizează în perioada 28 - 30 Ianuarie 2011 cea de-a VI-a ediţie a Festivalului omului de munte - „Clopul Turistului”, în staţiunea Păltiniş, la Cabana Vila 1

Ca în fiecare an, evenimentul se adresează oamenilor de munte, iubitorilor de natură şi va cuprinde concursuri destinate cluburilor cu specific montan din întreaga ţară dar şi acţiuni care urmăresc să promoveze respectarea naturii şi valorile culturale româneşti
Citeste mai departe...
 
Mustarie traditionala E-mail
mustarie Se întâmplă în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului, la Cârciuma din Bătrâni, în perioada 9-12 octombrie 2010, zilnic între orele 11-21. Mustăria va fi realizată de reprezentanţii podgoriei Ciumbrud, judeţul Alba, care vor face must de struguri, chiar în faţa doritorilor şi vor pune la dispoziţie o gama de vinuri de calitate net superioară, mai multe soiuri de vin de masă, alb şi roşu, cupajate după reţete de success,  garantate  de peste 20 ani.

Mustăria va reînvia plăcutul obicei al proprietarilor de vie care la culesul strugurilor, amenajau un spaţiu lângă podgorie în care serveau trecătorii cu must din struguri proaspăt storşi, împreună cu mâncăruri alese.
Citeste mai departe...
 
Galele Studentesti Editia a II-a Sibiu 08-10-2010 E-mail
Galele studentesti 2010 Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu invită publicul sibian în data de 08 octombrie 2010 a doua ediţie a Galelor Studenţeşti de la Sibiu.

Programul Galelor Studenţeşti se va desfăşura în ziua de 08 octombrie 2010 între orele 15.00 – 23.00 în Piaţa Mare cuprinzând diferite manifestări culturale la care vor participa doar formaţii studenţeşti din Sibiu. Astfel vor avea loc spectacole de dans modern, teatru-dans, dans folcloric; concerte de muzică rock şi jazz.
Citeste mai departe...
 
Zilele Amicii Muntilor 2010 E-mail
zilele amicii muntilor În această toamnă, Clubul de Turism Montan „Amicii Muntilor” Sibiu, unul dintre cele mai vechi structuri de acest fel din tară, împlineste 38 de ani de activitate neîntreruptă. Cu acest prilej, având sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu si a Bibliotecii Judetene Astra Sibiu, în perioada 24-26 septembrie 2010, la Casa de creatie si odihnă “Andrei Otetea” , zona Fântânele, se vor desfăsura mai multe actiuni aniversare. Vor fi prezenŃi membrii clubului, împreună cu prietenii, colaboratorii si simpatizanŃii de pe întreg cuprinsul tării.

Ca în fiecare an, nu vor lipsi concursurile deja consacrate, precum: „Recunoaste imaginea”, proba de orientare sportivă, dar si alte probe surpriză.
Citeste mai departe...
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 21 - 40 din 140
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav