Evenimente din Sibiu
Comunicat de presa ~ Festivalului National de Muzica Folk si Poezie E-mail
Festivalul folk Teatrul GONG anunţă cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk şi Poezie

21-22 noiembrie 2009

Festivalul Naţional de Muzică Folk şi Poezie este un eveniment special organizat de Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong în fiecare an pentru iubitorii baladelor la chitară. Festivalul are un caracter necompetitiv şi îşi propune să realizeze un program muzical calitativ şi variat care să fie accesibil tuturor. Considerat un punct de plecare într-o călătorie spirituală oferită de impactul pe care îl aduce muzica folk şi poezia asupra vieţii cotidiene şi asupra vieţii artistice din fiecare din noi, festivalul atrage la fiecare ediţie cei mai reprezentativi artişti ai acestui gen muzical.
Citeste mai departe...
 
Proiectii de fotografie Omul si Muntele E-mail
Omul si muntele Clubul de Turism Montan “Amicii Munţilor” Sibiu, cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu, organizează pe întreg parcursul lunii Noiembrie o serie de proiecţii foto, prin care dorim să vă prezentăm cele mai frumoase acţiuni pe care le-a organizat clubul în acest an şi nu numai. Acţiunea, sub denumirea ’’ Omul şi Muntele ’’, este destinată tuturor pasionaţilor de munte şi de fotografie, dar şi publicului larg, intrarea fiind liberă.

Vă aşteptăm în zilele de proiecţie, la ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, sala Studio.
Citeste mai departe...
 
Gratis la Muzeul Astra de Ziua Internationala a Studentului E-mail
Gratis la Muzeu Marţi, 17 noiembrie 2009, cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului, Complexul Naţional Muzeal ASTRA îi invită pe toţi studenţii să viziteze spaţiile expoziţionale din Piaţa Mică sau să facă o plimbare în Dumbrava Sibiului, oferindu-le intrarea liberă. Cu acelaşi prilej, studenţii pot participa, între orele 12-14, la demonstraţii practice oferite de restauratorii muzeului în expoziţia Conservarea şi restaurarea patrimoniului cultural, Piaţa Mică nr. 21 (Casa Artelor).

Studenții pot profita de acest prilej pentru a vizita expozițiile de bază: Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, (Calea Rășinari, cu acces pe porțile I – Pavilionul Central – și IV – Hanul Tulgheș), Muzeul de Etnografie Universală ”Franz Binder” (Piața Mică, nr. 11- sala de la etaj) și Muzeul de Etnografie și artă populară săsească ”Emil Sigerus” (expoziția de cahle din Piața Huet, nr. 12).

Citeste mai departe...
 
Festival Dans Sibiu E-mail
Festivalul de dans Sibiu 13 - 15 noiembrie

Organizator: Casa de Cultura a Studentilor Sibiu,
tel: +4 0269 212883,
Locul de desfasurare: Casa de Cultura a Sindicatelor, Piata Unirii,
Ora de incepere: 18:00

Spectacole de dans sustinute de companii de dans profesioniste si de amatori

Festivalul de Dans de la Sibiu promite a fi un manifest cultural al tinereţii, o descătuşare a energiilor creative în forme coregrafice clasice şi moderne, un maraton al dansului ce va reuni pe scena sibiana peste 500 de dansatori şi specialişti în domeniu.
Citeste mai departe...
 
Ars Hungarica va invita la csardas E-mail
Ars Hungarica A patra ediţie a festivalului Ars Hungarica începe la Sibiu la finele săptămânii viitoare, în organizarea Biroului Cultural Maghiar de la Sibiu.

Prima zi a Festivalului, 13 noiembrie, îi aşteaptă pe sibieni şi nu numai la Sala Thalia, de la ora 18, unde după deschidere va avea loc un spectacol de dansuri susţinut de ansamblul "Napsugár" din Tg. Mureş. Seara va continua cu un curs deschis de dans popular maghiar, "csárdás" alături de dansatori profesionişti şi profesori renumiţi, acompaniaţi de orchestra "Mureşul" din Tg. Mureş.
Citeste mai departe...
 
Festival de dans in weekend E-mail
Festivalul forever dance in weekend Peste 150 de dansatori şi-au anunţat prezenţa la cea de a treia ediţie a Festivalului Naţional Forever Dance Stars Show. Evenimentul va avea loc sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, începând cu ora 18.

Cei peste 150 de dansatori vin de la cluburi naţionale de dans, precum vice-campioana naţională de formaţii Mini Maxi Dance din Sighetul Marmaţiei, Patricia Dance din Craiova, Ru Apollo din Râmnicu Vâlcea, La Passion - Braşov, Star Fix - Piteşti, Forever Dance – Sibiu.

Spectacolul va dura două ore, iar publicul va avea timp să urmărească demonstraţii de dans sportiv, dans modern şi balet.
Citeste mai departe...
 
Incepe Astra Film Festival E-mail
Asta Film Festival Astra Film Festival se deschide in aceasta seara cu productia "Carmen face cunostinta cu Borat". Editia din acest an a festivalului, cel mai longeviv festival de film documentar din Romania, isi propune un program "Made in Romania".

Astazi, de la ora 19.00, se deschide oficial, in sala mare a Casei de Cultura din Sibiu, cea de-a zecea editie a festivalului international de film documentar Astra Film Festival. Aceasta editie jubiliara a Festivalului marcheaza si implinirea a doua decenii de film documentar romanesc postcomunist.
Citeste mai departe...
 
Micii mestesugari Mari pastratori ai traditiei E-mail
Micii mestesugari In această lună, în ziua a paisprezecea, când o sărbătorim pe Cuvioasa Maică Parascheva, Complexul Naţional Muzeal “ASTRA” Sibiu, prin Muzeul Civilizaţiei Transilvane “ASTRA”, găzduieşte o inedită expoziţie dedicată micilor meşteşugari şi implicit celor care, cu dăruire, se apleacă spre a transmite generaţiilor tinere valorile culturii populare autentice, intitulată Micii meşteşugari, Mari păstrători ai tradiţiei.

Aceasta rememorează momente inedite din cele 14 ediţii ale Olimpiadei „Meşteşuguri artistice tradiţionale” Copiii prezenţi la fazele finale ale Olimpiadei au făcut dovada unor calităţi artistice şi tehnice excepţionale, de îndemânare şi rafinament estetic, demonstrând că arta populară are un viitor şi va reprezenta, în permanenţă, marca noastră de identitate naţională.
Citeste mai departe...
 
Concert pe doua continente dirijat din Sibiu la Jazz ~ More E-mail
jazz festival and more De cinci ani, Festivalul Jazz & More şi-a obişnuit publicul cu muzică inovatoare, contemporană, creativă. Astfel, ediţia 2009, din acest sfârşit de săptămână, trebuia să fie ceva “mai mult”. Ultima noapte a festivalului aduce iubitorilor muzicii noi, o premieră europeană. Din cafeneaua Atrium, la miezul nopţii, artistul Lisle Ellis va dirija un concert de pe continentul american, via internet. Concret, Now Orchestra Ensemble va concerta în Canada, dirijorii, şi poate chiar interpreţi fiind Lisle Ellis, din Sibiu, împreună cu încă doi conductori din Canada şi unul aflat în Finlanda. Cu toţii vor fi interconectaţi printr-un sistem pe internet, concertul fiind proiectat live, în Atrium.

Dacă festivalul se încheie cu o premieră, era normal să înceapă cu ceva deosebit.
Citeste mai departe...
 
Galele Studentesti: 14 ~ 15 octombrie Sibiu E-mail
formatia microbis Este un eveniment maraton care se desfăşoară la nivel naţional. Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu în parteneriat cu ligile studenţeşti organizează două zile de evenimente cultural-artistice şi sportive la care vor participa doar formaţii din Sibiu.

Sursa: Primaria sibiu
 
<< Start < Inapoi 1 2 3 4 5 6 7 Inainte > Sfarsit >>

Rezultate 81 - 100 din 140
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav