A inceput Festivalul International de Teatru de la Sibiu E-mail
Festivalul de teatru 2009Program încărcat pentru cei care nu vor dori să rateze niciun eveniment din toate cele care sunt programate să aibă loc, în weekendul acesta, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru.

 

Pentru vineri, programul prevede, de la ora 16, spectacolul aparţinând actorului Marian Râlea, cu titlul “Suflet de statuie”. De la ora 17, pe scena Teatrului Gong, va fi pusă în scenă piesa de teatru “Cenuşă albă”, în regia lui Dag Thelander. O oră mai târziu, la Casa de Cultură a Sindicatelor sibienii vor putea urmări “Livada de vişini”, a lui A. Cehov, în viziunea regizorului Eimauntas Nekrosias. De la aceeaşi oră, în Piaţa Mică, reprezentanţii Statelor Unite ale Americii vor prezenta “Parada de costume OISTAT”. De la ora 20, de această dată pe scena Teatrului Naţional “Radu Stanca” (TNRS), va fi prezentată piesa de teatru “Cron-Floating actors”, în regia lui Robert Raponja. O jumătate de oră mai târziu, la 20.30, bulevardul Nicolae Bălcescu şi Piaţa Mare vor fi locul de desafăşurare al spectacolului itinerant “Orchestra furnicilor”, iar de la 21.30, în Piaţa Teatrului, sibienii vor putea urmări din nou “Metamorfoze”, în regia lui Silviu Purcărete


  Sâmbătă, 30 mai, de la ora 14, sibienii se vor putea bucura de o plimbare spre Răşinari în ambianţa creată de actorii piesei de teatru “Un tramvai numit Popescu”. De la ora 19, la TNRS va putea fi urmărită piesa “Mother Earth! Father Sky!”, iar de la 22.00, la hala Libra-Balanţa, este programat spectacolul “Faust”, pus în scenă de actorii teatrului sibian. Tot de la 22.00, în Piaţa Mare a oraşului, va avea loc spectacolul numit “Parade elefantisque”, a companiei din Franţa.

 

Ultima zi a weekend-ului, duminică, 31 mai, de la ora 17.00, la Teatrul Gong, actorii americani vor pune în scenă “Julieta-un dialog despre iubire”, în regia lui Christopher Markle. De la ora 19, la TNRS, sibienii vor putea vedea “Sfârşit de partidă”, în regia lui Charles Muller. De la aceeaşi oră, dar în Ferula Bisericii Evanghelice, va avea loc un spectacol de muzică şi poezie, numit “Sonata clarului de lună”.

 

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav