A treia editie a Concursului International de Dans Clasic si Contemporan saptamana viitoare E-mail
Concursul International de dans Clasic În perioada 10 – 13 iunie 2010 va avea loc cea de a III-a ediţie a Concursului Internaţional de Dans Clasic şi Contemporan Sibiu, informează reprezentanții Primăriei Sibiu.

La ediţia din acest an s-au înscris un număr de 40 de dansatori profesionişti din Grecia, Statele Unite ale Americii, Canada, Rusia, Finlanda, Republica Moldova, Franţa şi România. Concurenţii vor prezenta timp de patru zile (trei de concurs şi o zi gală de premiere a participanţilor) momente de dans contemporan, dar şi de coregrafie din opere clasice precum: Spărgătorul de Nuci, Frumoasa din Pădurea Adormită, Giselle, Corsarul, Talismanul, Flăcările Parisului, La Sylphide, Festivalul Florilor de Ginzano, Raymonda, Napoli, Lacul Lebedelor, Grand Pas Classique, Don Quijote, Esmeralda, Baiadera, Paquitta.

Concursul cuprinde două secţiuni - secţiunea juniori şi secţiunea seniori – şi trei etape: etapa I- Clasic, etapa II – Contemporan şi etapa III – Finala. Ultima zi este dedicată premierii participanţilor.

Juriul care va stabili câştigătorii acestei ediţii este format din foşti balerini de renume internaţional, actuali maeştri de balet ai unor şcoli de renume din Europa, Statele Unite ale Americii şi Asia, precum: Alexander Hoffman – Preşedintele juriului, Irek Mukhamedov, Cristina Hamel, Mykhail Tchoupakov, Yvon Strauss, Sergiu Anghel, Yurie Shimomura şi Sergiu Ştefanschi.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Sibiu, în fiecare zi începând cu ora 18. Intrarea publicului este liberă.

Concursul este organizat de Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu cu sprijinul municipalităţii sibiene.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav