Arenele de joaca 2011 E-mail
arenele de joacaArenele de Joaca, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, revine pentru al doilea an consecutiv, in Sibiu. Evenimentul va avea loc miercuri, 1 iunie, in Parcul Sub Arini din Sibiu, intre orele 16-20. Copiii si parintii prezenti la eveniment se vor bucura de peste 20 de zone de joaca dintre cele mai diverse, cu fotbal, baschet, volei, badminton, mini-baschet, mini-fotbal si trainer super goal. Cei mici vor putea sa isi arate latura artistica in zona de desen, special amenajata cu ustensilele necesare.

Copiii cu varste intre 6 si 14 ani vor putea participa la Crosul Copiilor, al carui start va fi dat la ora 18 de catre Gabriela Szabo pe stadionul din Sibiu. Alaturi de Gabriela Szabo, la eveniment va fi prezenta si Diana Oprea, campioana mondiala la fitness.
Gandit sub forma unui amplu spatiu de joaca, evenimentul pune la dispozitia copiilor si a parintilor participanti peste 20 de zone de joaca, cu fotbal, baschet, volei, badminton, mini-baschet, mini-fotbal si trainer super goal. De asemenea, va fi o zona de biciclete si un joc gonflabil. In paralel, pe scena Arenelor de Joaca, vor fi reprezentatii artistice sustinute de grupuri de copii din Sibiu, care au pregatit momente de dans si karate. Cei mici vor putea sa Isi arate latura artistica In zona de desen, special amenajata cu ustensilele necesare.

Cei prezenti se vor bucura de participarea la eveniment a Gabrielei Szabo, Presedintele de Onoare „Sport pentru Viata”, si a Dianei Oprea, campioana mondiala la fitness. Incepand cu ora 18.00, pe stadionul din Sibiu, Gabriela Szabo va da startul la Crosul Copiilor unde asteptam copii Intre 6 si 14 ani. Participarea se va face In functie de categoria de varsta, iar castigatorii de la fiecare categorie vor fi premiati.

„Ne dorim sa facem o traditie din Arenele de Joaca la Sibiu si sa ne bucuram de o prezenta numeroasa pe 1 iunie. De asemenea, vrem sa nu ne oprim aici si sa transmitem copiilor din Sibiu, cat de des putem, importanta miscarii pentru corpul omenesc si pentru o viata sanatoasa”, declara Gabriela Szabo.

La Arenele de Joaca, toti cei prezenti vor putea participa la Marea Tombola ING Asigurari de Viata, un concurs cu premii atractive ce constau in biciclete, skateboard-uri, seturi de role si un joc Playstation.

De asemenea, Diana Oprea Ii va Invata pe cei mici un dans sincron: toti copiii vor face miscare In acelasi ritm.

Evenimentul organizat de Asociatia Sport pentru Viata este la cea de-a doua editie In Sibiu si se bucura deja de notorietate In randul sibienilor. Prima editie din Sibiu, cea din 2010, a avut loc pe 11 iunie cu o prezenta extrem de numeroasa la eveniment – cateva mii de copii s-au bucurat de activitatile Arenelor de Joaca.

Mai multe detalii despre Arenele de Joaca puteti afla accesand www.areneledejoaca.ro .Sponsori: ING Asigurari de Viata, La Fantana, Bonduelle, Nutrizzia si O 9 atitudine.
Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Radio Zu Sibiu, Antena 1 Sibiu, Trusa pentru Parinti, Copilul.ro, Ele.ro, CeiMici.ro, Babyonline.ro, scolisiGradinite.ro, BonesiMenajere.ro, Utilecopii.ro si Sibiuvirtual.ro.

Arenele de Joaca sunt un proiect cofinantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.Despre “Sport pentru Viata”

“Sport pentru Viata” este o campanie sociala initiata de campioana olimpica Gabriela Szabo In anul 2006. In 2007, devine o asociatie care are ca scop educarea si schimbarea perceptiei fata de sport, prin crearea unei culturi sportive de masa In Romania.

“Sport pentru Viata” a dezvoltat mai mult proiecte proprii, printre care: Arenele de Joaca – cel mai mare eveniment sportiv pentru copii; Sportur – caravana de promovare a sportului In scolile din Bucuresti; Acasa, pe podium – program de selectie si acordare de burse tinerilor din centrele de plasament.

“Sport pentru Viata” se bucura de sprijinul a peste 500 de voluntari din toata tara si a unor personalitati din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Raducan, Monica Rosu, Mihai Covaliu, Rica Raducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang si altii.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav