Arenele de joaca Sibiu 1 iunie 2010 - Parcul Sub Arini E-mail
arenele de joaca Arenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, are loc anul acesta şi în Sibiu. Evenimentul se desfăşoară pe 1 iunie, în Parcul Sub Arini, între orele 10:00 şi 20:00. Proiectul este realizat de asociaţia Sport pentru Viaţă, înfiinţată de campioana olimpică Gabriela Szabo, alături de Primăria Municipiului Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Evenimentul include numeroase activităţi sportive pentru părinţi şi copii: baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masă, gimnastică, competiţii de atletism. De asemenea, vor fi organizate şi ateliere de TSA şi de escaladă pe panou. Cei mici vor primi premii şi vor putea să participe la tombole. Pe tot parcursul zilei, copii talentanţi din Sibiu vor fi prezenţi pe scena evenimentului, pentru momente artistice şi sportive.

La eveniment participă în mod activ campioni olimpici şi mondiali, care îi vor învăţa pe copii să facă sport. Vor fi prezenţi: Gabriela Szabo (campioană mondială la atletism), Monica Roşu (campioană mondială la gimnastică), Diana Oprea (campioană mondială la fitness), Mihai Covaliu (campion olimpic la scrimă) şi Rică Răducanu (fost portar al FC Rapid). „Ne bucurăm foarte mult să organizăm Arenele de Joacă şi la Sibiu”, a declarat Gabriela Szabo, iniţiatoarea campaniei. „Sperăm ca cei mici să se bucure de ziua lor de experienţe unice şi să reuşim să le dezvoltăm obişnuiţa de a face sport cât se poate de des”, a încheiat campioana.

În cei patru ani de existenţă, ediţiile Arenelor de Joacă au adunat peste 40.000 de copii. Evenimentul face parte din campania socială Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo în 2006. Proiectul are ca public important copiii, dorind să se apropie de aceştia pentru a-i învăţa de mici ce importanţă are sportul pentru sănătate şi ce trebuie să facă pentru a avea grijă de corpul şi de mintea lor.

Mai multe informaţii despre Arenele de Joacă puteţi afla pe www.areneledejoaca.ro şi pe www.blogpentruviata.ro. Sponsorii evenimentului sunt Henkel şi Astra Asigurări, iar companiile partenere sunt La Fântâna şi Adventure Camps. Printre partenerii media care susţin proiectul se numără Itsy Bitsy, Trusa pentru părinţi, Copilul.ro, UtileCopii.ro, Ele.ro Babyonline.ro, PrichindelulMeu.ro, ŞcoliŞiGrădiniţe.ro şi BoneŞiMenajere.ro.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav