Azi incepe Red Bull Romaniacs E-mail
Red Bull Romaniacs 2010 168 de rideri din 33 de țări sunt aliniați la start și își turează motoarele pentru cea mai dură competiție de off-road din lume, Red Bull Romaniacs. Cu o zi înaintea Prologului ce va deschide cea de-a șaptea ediție a acestei competiții, o parte din cei mai buni rideri din lume au oferit un mini-spectacol la cariera din Dealul Gușteriței.

Andy Lettenbichler, Graham Jarvis, Darryl Curtis, Chris Birch și Andy Fazekas s-au întrecut în măestrie pe hill-climb-ul din Dealul Gușteriței, locul unde se va încheia prima zi de concurs. “Sunt aici să câștig. Dar până miercuri nu vom putea vedea dacă am reușit să îmi apăr titlul”, spune Andreas Lettenbichler, campionul en-titre al Red Bull Romaniacs. În funcție de vreme, se estimează că primii rideri vor ajunge la finiș în prima zi în jurul orei 11 și 30 de minute.

 “M-am antrenat mult pentru acest concurs. Acum am nevoie doar de puțin noroc pentru un rezultat bun”, apreciază Graham Jarvis. Romeo Dunca a creat senzație când a sosit cu elicopterul, cu motocicleta atârnată la 10 metri sub elicopter. “Mă bucur că această competiție începe din nou. Am venit cu elicopterul pentru că mă grăbeam, acum o oră eram în munții Țarcu. Anul acesta o să am un partener care e mai bun decât mine, Ioan Tara. Sper să terminăm pe un loc cât mai onorabil pentru că Tara este unul dintre cei mai buni rideri din zona Sibiului”, spune Romeo Dunca, primul român care a concurat în raliul Paris-Dakar.

Red Bull Romaniacs începe mâine după-masă cu un prolog creat de Andy Fazekas și clubul Crazy Bike. Bulevardul Corneliu Coposu, unde se va desfășura prologul, a fost închis joi seară, la ora 20 și va fi redeschis sâmbătă seară, la ora 22. Organizatorii au fost nevoiți să închidă bulevardul pentru că lucrările de amenajare a pistei au fost infernale. 40 de oameni au lucrat toată noaptea de joi pentru ca vineri, riderii să se poată antrena pentru primul spectacol din competiție. În total, organizatorii au folosit 52 de tone de piatră, 20 de metri cubi de lemne și o cantitate impresionantă de cauciucuri pentru a face cât mai dificil traseul Prologului, care va pune cu siguranță la încercare atât măiestria piloților cât și capacitățile motocicletelor.

Sursa: Stirisibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav