BAZART Sibiu la a 2a editie ~ Comunicat de presa E-mail
merry-bazart Pe 12, 13 decembrie 2009, Merry BAZART găzduieşte atitudini tinere : peste 30 de creatori de obiecte urbane pentru doritorii de imagini, sunete şi viziuni noi, într-o atmosferă contemporană cu djset, proiecţii şi ceai.

Cultura urbană este ceea ce facem din ea. Acest lucru fost demonstrat de prima ediţie a evenimentului „BAZART” care a avut loc pe 15 august 2009 la Sibiu. Evenimentul pilot s-a născut ca un test şi în urma rezultatelor pozitive continuă să crească. La prima ediţie am avut peste 800 de participanţi (vizitatori şi pasionaţi) veniţi din toate colţurile ţării, care şi-au împărtăşit creaţiile, ideile, s-au împrietenit, şi au avut parte de o zi însorită cu atmosferă funky.
A doua ediţie „Merry BAZART” continuă lista propunerilor originale, cu un program de 2 zile petrecăreţe, dublu de invitatţi şi maximul de participanţi posibil. BAZART înseamnă iniţiativă, atitudine şi spirit creativ şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 80 de ani. Este primul eveniment de acest gen, din Sibiu organizat de o structură independentă, prin mijloace proprii.

BAZART este marca M.a.M (Mădălina Zugravu, 27 ani, Alexandra Pâzgu 24 ani, Mădălina Bărdăuş 26 ani).

„Merry BAZART” , prima întâlnire a creatorilor de artă urbană din Sibiu va avea loc sâmbătă 12 decembrie şi duminică 13 decembrie între orele 10.00-21.00, la Floaşiu, strada Papiu Ilarian nr.2(deasupra magazinului Bila de pe Nicolae Bălcescu)

Deschiderea oficială are loc pe 12 decembrie la ora 10.00.
Acest eveniment aduce la Sibiu 30 de tineri creatori de artă urbană (păpuşi, aşternuturi, perne, obiecte cu şi fără întrebuinţare practică) alături de un public însetat de noutate.
Atmosferă funky asigurată de un dj şi al său djset, proiecţii pe tavan, ceaiuri bio şi prăjiturele handmade.

Cei interesaţi de a participa la acest târg, sunt rugaţi să acceseze blogul evenimentului: www.merrybazart.wordpress.com şi să ne contacteze direct pentru mai multe informaţii.
„BAZART” este o producţie M.a.M, realizat de trei tinere din Sibiu care doresc să spijine iniţiativa creativă la nivel local şi naţional.
Este prima iniţiativă de acest gen din Sibiu, organizată de tineri creativi pentru tineri creatori.


Ideea de a organiza un astfel de eveniment ne-a venit deoarece am constatat că nu există un astfel de eveniment în Sibiu, la care ne-am fi dorit să participăm. Suntem un grup foarte dinamic, ne place să încercăm lucruri noi, şi să experimentăm cât mai multe genuri de activităţi. Sibiul, deşi dispune de un mare potenţial în materie de evenimente şi proiecte, nu este valorificat la maximum. Bazart este doar o primă încercare, un prim proiect al grupului „M.a.M” care doreşte să dovedească atât sibienilor cât şi autorităţilor locale potenţialul oraşului, care dispune de un lung şir de spaţii şi contexte neexploatate până acum. Dorim să creăm o alternativă de petrecere a timpului liber, prin care tinerii sunt încurajaţi să se exprime artistic şi să îşi realizeze proiectele. Dorim să oferim o alternativă culturii instituţionalizate sau activităţilor din cafenele şi baruri. Dorim să arătăm că tinerii pot fi creativi, iar revigorarea climatului cultural al oraşului depinde în mare parte de cei tineri.


M.a.M este un proiect ambiţios care doreşte revigorarea climatului cultural local şi naţional, printr-o infuzie de proiecte culturale pentru tineret. Ne interesează tot ceea ce e viu, urban, cultural, cu potenţial artistic şi creativ. Vrem să schimbăm lumea prin strategia paşilor mici dar siguri.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav