Campionatul de minifotbal continua la Sibiu E-mail
Campionatul de mini fotbalProgram încărcat pentru cei care nu vor dori să rateze niciun eveniment din toate cele care sunt programate să aibă loc, în weekendul acesta, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru.

Prima etapă a competiţiei de minifotbal Cupa Luceafărul a avut loc weekendul trecut. Meciurile s-au derulat într-o atmosferă desăvârşită de fair-play, întreţinută şi  de profesionalismul arbitrilor Tavi Bran şi Eugen Munteanu care s-au impus în faţa momentelor mai tensionate.

Aceste zile nu au fost numai pură întrecere, concurenţii oprindu-se între meciuri la o gustare sau o bere, la restaurantul şi pe terasa complexului Luceafărul.

Echipele au ales nume care să le reprezinte ferocitatea de la "Rechinii", "Lupii" sau "Crocodilii", sau pur şi simplu găşti de cartier adunate sub numele zonei din care proveneau "Terezian" sau "Aron-Ter" (V.Aron+Terezian), "Piaţa Cibin". Au fost de asemenea şi denumiri sclipitoare ca ”Star Boys” şi ”Body Touch”. Întrecerea s-a bucurat şi de participarea unor echipe din Avrig-Porumbacu, Sălişte şi chiar din Râmnicu Vâlcea.   

În clasamentul golgeterilor s-a instalat confortabil Masaru Mihai (Star Boys) cu 12 reuşite din doar trei partide jucate. 

Cel mai în vârstă jucător la cupă are  51 de ani şi este un nume cunoscut - Ion Gheorghe, fostul stelist al anilor '80. De asemenea, trebuie remarcată şi prezenţa unei altei glorii a fotbalului sibian, Petre Purima, dar şi a lui Mihăiţă Stănescu.

Rezultatele vor fi comunicate după etapa următoare a competiţiei, care va avea loc în acest weekend, când se vor afla echipele prezente în optimi, sferturi, semifinale şi finala din 6 iunie.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav