Cantecele muntilor rasuna in Sibiu E-mail
cantecele muntilor Săptămâna viitoare este rezervată cântecelor şi jocurilor populare din Polonia, Bulgaria, Cipru, Israel şi România. Cea de-a 25-a ediţie, una aniversară, a Festivalului Internaţional de Folclor Cântecele Munţilor va avea loc în perioada 21-26 iulie.

Invitaţilor din străinătate li se alătură reprezentanţi ai folclorului românesc din judeţele Bihor, Cluj, Vaslui, Caraş-Severin, Mureş, Sibiu, precum şi îndrăgiţi solişti de muzică populară.

Această ediţie aniversară va fi marcată prin 35 de evenimente deschise deopotrivă publicului larg şi specialiştilor în domeniu. Astfel, vineri, 23 iulie, orele 19.00, va avea loc parada ansamblurilor participante, pe traseul: Bvd. Nicolae Bălcescu- Piaţa Mare. Parada va fi urmată de spectacolul „Junii Sibiului şi invitaţii lor”, organizat în Piaţa Mare.

Sâmbătă, 24 iulie, orele 20.00, şi duminică, 25 iulie, orele 20.00, sibienii sunt aşteptaţi din nou la spectacole folclorice în Piaţa Mare. Programul festivalului este completat de seri culinare cu specific tradiţional, lansări de carte, expoziţii, audiţii muzicale şi workshopuri.

Festivalul Internaţional de Folclor Cântecele Munţilor îşi propune să contribuie la valorificarea tradiţiilor unor comunităţi româneşti şi străine, abordând unitatea în spiritul diversităţii culturale. Organizatorii evenimentului sunt Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul- Junii” Sibiu, Consiliul Judeţean, Primăria Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului şi Cercul Militar.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav