Carnavalul Primaverii un eveniment mult asteptat E-mail
Carnavalul primaverii CTM Amicii Munţilor Sibiu
Sibiu – Păltiniş, 6 -7 martie 2010

În perioada 6-7 martie 2010, Clubul de turism montan “Amicii Munţilor” Sibiu, cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor, organizează “Carnavalul Primăverii”, în staţiunea Păltiniş – Cabana Nora.
Şi anul acesta, Clubul continuă tradiţia de a sărbători venirea primăverii şi totodată Ziua Internaţională a Femeii printr-un carnaval, destinat membrilor şi simpatizanţilor aparţinând cluburilor de turism. Participanţii costumaţi se vor întrece în diverse probe, măştile ingenioase, haioase, colorate, strălucitoare, precum şi costumele având rolul de a crea o atmosferă aparte la Carnavalul Primăverii!

Cele mai inspirate măşti şi cele mai iubite de către public, vor fi premiate. Organizatorii anunţă în cadrul evenimentului o serie de concursuri cu tematică montană, întreceri de dans precum şi alte surprize d’ale Carnavalului.
Te invităm deci să te costumezi şi să participi alături de membrii Clubului „Amicii Munţilor” la Carnavalul Primăverii! Te aşteptăm !

Program

Sâmbătă 6 martie 2010
• 09 : 00 – 13 : 00 – Înscrierea participanţilor
• 16 : 00 – Proba „Recunoaşte Imaginea” • 17 : 00 – Karaoke
• 19 : 00 – Surprize D’ale Carnavalului
• 20 : 00 – Parada Măştilor
• 21 : 00 – Dansul Măştilor

Duminică 7 Martie 2010
• 10 : 00 Festivitatea de premiere
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav