Carnavalul primaverii - Cabana Andrei Otetea, Muntii Cindrel E-mail
evenimentÎn perioada 4 – 6 martie 2011, Clubul de Turism Montan “Amicii Munților” Sibiu cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu continuă tradiția de a sărbători venirea primăverii și totodată Ziua Internațională a Femeii printr-un carnaval la care sunt invitați membrii și simpatizanții cluburilor de turism montan.


Anul acesta, Carnavalul se va desfășura la Cabana Oțetea, din Munții Cindrel, participanții costumați întrecându-se în diverse probe, printre care cea mai așteptată este prezentarea măștii. Alte probe precum Karaoke, proba de dans și mimă vor fi de asemenea momente distractive care vor mobiliza concurenții în a-și dezvălui abilitățile sau chiar talente nebănuite. Nu vor lipsi nici surprizele, iar cele mai inspirate măști și cele mai bine interpretate personaje vor fi premiate. La finalul carnavalului, prezențele feminine vor primi un mărțișor și un buchet de flori, în semn de apreciere. Cei interesaţi de această acţiune pot obţine informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0752 120 553 – organizator: Pușcuță Marius sau vizitând site-ul www.amiciimuntilor.ro
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav