Comorile din Tara Oltului E-mail
Comorile din Tara Oltului Copiii din comunele care se găsesc de-a lungul văii Oltului, de la Arpaşu până la Boiţa, sunt provocaţi să descopere comorile pe care această zonă le ascunde de secole. În perioada 31 iulie – 2 august, la Boiţa, va avea loc cea de-a doua ediţie a concursului de orientare turistică şi cultură generală „Comorile din Ţara Oltului”.

Fiecare ediţie este găzduită de altă comună, astfel încât „Lada de zestre” a acestui spaţiu să se îmbogăţească de la an la an. Anul trecut, concursul s-a desfăşurat pe teritoriul comunei Turnu Roşu (Sebeşu de Jos), la tabăra instalată în apropierea platoului unde se organizează Sărbătoarea „Hora de la Rusca”. Câştigătorii acestei prime ediţii au fost copiii din comuna Cârţa. Anul acesta, programul cuprinde probe de orientare turistică şi sportive dar şi de cultură generală.
Toate acţiunile se desfăşoară prin Grupul de Acţiune Locală (GAL) „Ţara Oltului”. Pentru aceasta ediţie, principalii parteneri sunt Asociaţia de prietenie „Ille et Vilaine – Sibiu”, Asociaţia „Prietenii Avrigului” - Avrig, Clubul de Turism Montan „Amicii Munţilor”- Sibiu şi Şcoala cu clasele I-VIII din Boiţa.

Boiţa ascunde comorile din Ţara Oltului

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav