Concert de Craciun cu Johann Strauss Ensemble E-mail
concert craciun Muzicienii austrieci de la Johann Strauss Ensemble revin, pentru a patra oară în Sibiu, cu un nou spectacol de gală, în preajma Crăciunului. Artiştii vor crea o atmosferă vieneză în seara de 14 decembrie, la Sala Thalia, de la ora 19.00, în program figurând lucrări compuse de Franz Lehár, Karl Komzak, Julius Fucik, precum şi celebrele teme de Crăciun ale lui Johann Sebastian Bach.

Prim solistul şi dirijorul acestui concert este concertmaster al orchestrei celebrului palat Schonbrunn din Viena, Russell McGregor. Vioara la care cântă Russell McGregor a fost fabricată de celebrul lutier italian Carlo Giuseppe Testore în anul 1697.

Johann Strauss Ensemble a fost fondat în 1985 de către muzicienii din Bruckner Orchesters Linz. Sunetul tipic şi unic austriac, plus o picătură de umor, stau la baza succesului internaţional al acestei orchestre de virtuoşi, aplaudată cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele.

Până în prezent, Johann Strauss Ensemble a concertat cu succes la Paris, Londra, Monaco, Madrid, Roma, Berlin, Salzburg, Viena, Tokyo şi în multe alte oraşe ale lumii, colaborând cu violonişti precum Joji Hattori, Aleksey Igudesman sau Alfred Pfleger. De-a lungul anilor, ei au fost dirijaţi de Martin Sieghart, Christoph Campestrini sau Werner Steinmetz. Turneul în România al Johann Strauss Ensemble se desfăşoară sub înaltul patronaj al ambasadorului Austriei la Bucureşti, Martin Eichtinger. Preţul unui bilet este 200 lei

Biletele se pot găsi la sediul redacţiei Turnul Sfatului, de pe strada Zaharia Boiu, nr. 2, etaj 1 sau la Agenţia Teatrală de pe strada Nicolae Bălcescu.

Sursa: Primaria Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav