Concert Simfonic de Opera si Balet E-mail
Concert simfonic Concert Simfonic de Operă şi Balet 31 decembrie 2009, 1 ianuarie 2010

Teatrul de Balet Sibiu împreună cu S.Y.O. – Sibiu Youth Orchestra urcă pe scenă la Sala Thalia pentru un eveniment organizat în premieară de Anul Nou la Sibiu, Concert Simfonic de Opera şi Balet.

Spectacolul va avela loc în data de 31 decembrie 2009 de la ora 18:00, respectiv în data de 1 ianuarie 2009 de la ora 18:00 şi va aduce în faţa publicului momente din cele mai îndrăgite arii, uverturi şi opere clasice precum: “Fasut”, “Spărgătorul de Nuci”, “Traviata”, “Carmen”, “Tosca”, ”Silvia” şi multe altele, întregul eveniment fiind gândit pentru ca dumneavoastră să începeţi ALTFEL noul an!

Biletele costă 30 repsectiv 50 de lei în funcţie de aşezarea în sală şi se găsesc spre vânzare la Filarmonica de Stat Sibiu şi Casa de Cultura a Municipiului Sibiu (Parcul Tineretuli nr.1)

Mai multe informaţii se pot obţine la numărul de telefon 0269.229.627.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav