Concurs de Creatie Literara Student Creation E-mail
CONCURS DE CREAŢIE LITERARĂ STUDENT CREATION


Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu lansează a II-a ediţie a Concursului Naţional de Literatură „Student Creation”, adresat studenţilor care nu au volum publicat la secţiunea la care se înscriu.
Concursul e organizat pe patru secţiuni:
Poezie, Proză, Dramaturgie, Critică literară şi Eseu
Regulament

Lucrările vor fi redactate în limba română şi nu trebuie să depăşească 10 pagini format A4, dactilografiate la 1,5 rânduri, cu caracter de 12, în două exemplare. De asemenea, lucrările prezentate în concurs vor fi expediate şi pe suport electronic (CD), pe coperta căruia se va înscrie motto-ul.
Într-un plic închis, pe care se înscrie motto-ul ales, se vor introduce datele personale ale concurentului: nume şi prenume, data naşterii, profesia, adresa, adresa de e-mail, telefonul, precum şi o scurtă prezentare a activităţii literare dacă este cazul.
Lucrările şi plicul închis, cu datele personal, se pun într-un plic mare, pe care se va trece adresa poştală a Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu, cu menţiunea „Pentru concurs“ şi motto-ul ales de participant. Data limită până la care se primesc lucrările este de 31 decembrie 2010 (data poştei), pe adresa:
Casa de Cultură a Studenţilor
O.P.6, C.P. 21
550324 Sibiu

Juriul este compus din scriitorii: Adrian Suciu – preşedinte, Silviu Guga, George V. Precup


Cele mai bune lucrări primite în concurs vor fi publicate în ediţia a II-a a antologiei „Student Creation“, iar câştigătorii fiecărei secţiuni vor fi recompensaţi cu premii, după cum urmează:
  • Locul I – 700 lei
  • Locul II – 500 lei
  • Locul III – 300 lei
Toţi participanţii la concurs vor primi un exemplar al antologiei „Student Creation“.
Nu au dreptul să participe la concurs câştigătorii premiilor I din ediţia trecută.
Prin participarea la concurs, autorii renunţă la orice drepturi patrimoniale legate de publicare textelor trimise în antologia „Student Creation“.

Rezultatele jurizării vor fi publicate pe site-ul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu
www.casastudentilorsibiu.ro
Informaţii suplimentare sunt disponibile la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu, tel.: 0269 212 883, 0760 265 019
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav