Concurs international de dans clasic si contemporan E-mail
Concurs de dans classic Sibiul va găzdui cea de a doua ediţie a “Concursului Internaţional de dans Clasic şi Contemporan”, ce va avea loc în perioada 11-14 iunie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Pe scenă vor urca 45 de dansatori din diferite ţări ale lumii, oferind demonstraţii de dans clasic şi contemporan. Concursul va fi structurat pe trei etape, clasic, contemporan şi finala, şi va cuprinde două secţiuni, una pentru juniori şi alta pentru seniori. Juriul va fi format din opt personalităţi din lumea dansului.

Este vorba despre Cristina Hamel, Zoltan Ravasz, Sergiu Stefanschi, Yrek Muhamedov, Michail Tchoupakov şi Alexander Hoffman. Pentru acordarea premiului pentru ce mai bună coregrafie contemporană, juriul va fi format din Nicolae Spirescu şi Doina Moga. Ultima zi de concurs va aduce “Gala Premiilor”, unde câştigătorii vor oferi o reprezentaţie aleasă de către juriu din cele mai bune momente ale competiţiei. Concursul va începe în fiecare seară de la ora 19. Preţul întreg al unui bilet este de 10 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii vor benefiia de o reducere de 50 la sută.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav