Cursul Prim ajutor pe munte E-mail
curs prim ajutor pe munte Datorită materialului amplu de parcurs şi a duratei de execuţie a manevrelor demonstrative în workshop, cursul: "Prim ajutor pe munte" a fost împărţit în trei părţi. Miercuri, în data de 12.05.2010, la ora 18.00, Sala studio a Casei de Cultură a Sindicatelor, Sibiu se va susţine prima parte a cursului pt membrii clubului Amicii Munţilor Sibiu precum şi pentru toţi cei interesaţi de un astfel de curs.

Prima parte este cea de BLS (Basic Life Support) şi va cuprinde:
-  miniprezentare SMURD
- lanţul supravieţuirii – importanţa
- riscuri ale salvatorilor
- BLS (basic life support)
- workshop resuscitare cardio pulmonară cu manevre pe manechine la care va participa toată lumea
- situaţii speciale care pot duce la necesitatea resucitării cardio-pulmonare.
- concluzii, studii de caz.


Cea de-a doua parte va conţine trauma şi accidentele în munte, finalizându-se apoi cu situaţii speciale şi cu prezentarea trusei medicale de munte. Workshopul va fi condus de către paramedici SMURD. La final, participanţii vor putea achiziţiona şi un fascicol tipărit. Cei interesaţi de această acţiune pot obţine informaţii suplimentare la nr. de telefon : 0744187332 - Marius Smărăndoiu.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav