De Ziua Mediului invatam sa combatem schimbarile climatice E-mail
Ziua MediuluieAgenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu (APMS) oganizează, în perioada 1-5 iunie “Săptămâna mediului tău”. Vineri este declarată Ziua Mondială a Mediului.

Elevii sibieni vor participa la faza judeţeană a unui concurs de proiecte de mediu, marţi, 2 iunie, de la ora 10. Tot în cursul acestei săptămâni, miercuri, 4 iunie, de la ora 10, va avea loc o acţiune de curăţare a Parcului “Gheorghe ţiţeica”, unde vor fi plantate şi flori. La acţiune vor participa 30 de voluntari din cadrul APMS şi alţi 30 de elevi voluntari de la şcoala nr. 4 din Sibiu.

 

De Ziua Mondială a Mediului, vineri, 5 iunie, angajaţii din cadrul agenţiei sibiene, împreună cu elevii şcolii nr. 4 din Sibiu, vor parcurge pe jos sau cu bicicleta traseul cuprins între strada şcoala de Înot şi Parcul Sub Arini. Plimbarea va începe de la ora 12.


Sloganul pentru Ziua Mondială a Mediului din acest an este ”Împreunã, sã combatem schimbãrile climatice!”. Mesajul către sibieni este de a eficientiza consumul de energie, de utiliza echipamente şi produse cu consum redus de energie, de a folosi în transport mijloace mai puţin poluante şi de a proteja spaţiile verzi.

 

Complexul Naţional Muzeal “ASTRA” va organiza la Etno–Tehno-Parc ( Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului), începând cu orele 12, un program deosebit dedicat acestei zile. Astfel, elevi de la şcolile nr. 24 şi nr. 25 din Sibiu vor prezenta două scenete - „Să înveţe fiecare totul despre poluare” şi „Micul ecologist”. În acelaşi timp, copiilor li se va pregăti o prezentare în Powerpoint, care le va dezvălui principalele responsabilităţi ale fiecărui cetăţean, legate de păstrarea unui mediu sănătos.

Prima Conferinţă Mondială în domeniul mediului înconjurător a avut loc între 5-16 iunie 1972 la Stockholm, când au participat delegaţi din 114 state printre care şi România.


 

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav