Expozitia HiLife Sibiu E-mail
Hi Life Sibiu

EXPOZITIEI DE ARTA HILIFE din 26-27 iunie, din SIbiu, organizata in Hotelul Ramada str. Emil Cioran nr.1 este o expozitie cu vinzare organizata in interesul fotografilor , pictorilor, graficienilor etc, a carei tinta este aceea de a incuraja atit talentele emergente cit si artistii recunoscuti sa expuna si sa isi vanda lucrarile. De asemenea, expozitia doreste sa creeze o retea de cunostiinte intre galerii, cumparatori, agentii interesate de arta si artisti, o platforma care sa puna arta in prim plan.


Apel la candidatura

Expozitia este deschisa tuturor artistilor, profesionisti sau amatori, recunoscuti sau mai putin cunoscuti, pasionati si a caror creatie reveleaza un univers original, coerent din punct de vedere tehnic si estetic.


Cei interesati sa participe, sunt rugati sa ne trimita pe adresa:

datele de contact pentru confirmarea inscrierii.


Tema

Expozitia are o tema libera, participantii sunt invitati sa aduca lucrarile care considera ca ii reprezinta. Lucrarile pot face parte dintr-o serie sau pot fi individuale.


Conditii de participare

 • fiecare artist poate expune minimum 3 si maximum 13 lucrari
 • se va plati o taxa de inscriere

Taxa de participare (sunt 2 variante)
 • varianta 1 - taxa de participare pentru fiecare artist este de 100 RON in care se include si printarea de 3 lucrari pe dimenisunea A3 a fiecarui expozant - aceasta varianta e creata mai mult pt artisti care nu sunt din Sibiu, pt comoditatea lor in transport
 • varianta 2 - pentru persoanele cu printuri proprii taxa este de 70 RON

Taxa de participare include:
 • inchirierea spatiului pentru expunere
 • printarea a 3 lucrari de catre organizatori A3 (pentru cei care nu au printuri proprii)
 • promovare si publicitate

Promovarea evenimentului se va face prin:
 • afise
 • fluturasi
 • presa scrisa
 • reviste de timp liber
 • internet
 • televiziuni locale
 • forumuri etc

Termen de participare

Va rugam sa ne trimiteti confirmarea cel mai tirziu pina la data de 20 iunie 2010.


IMPORTANT !
 • fiecare expozant decide pretul de vanzare al lucrarilor sale in timpul desfasurarii expozitiei HILIFE
 • fiecare expozant trebuie sa detina drepturile de autor asupra lucrarilor propuse
 • sumele incasate din vanzarea lucrarilor expuse sunt ale artistilor expozanti
 • lucrarile expuse care nu s-au vandut in timpul expozitiei raman in proprietatea autorului si sunt returnate la finalul expozitiei

Pentru orice alte intrebari va rugam sa ne contactati pe adresa :

 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav