Festivalul National Studentesc de Dans de la Sibiu E-mail
Festivalul Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu organizează în perioada 11-13 noiembrie 2010 Festivalul Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu. Ajuns la a VII-a ediţie consecutivă, găzduit de oraşul de pe Cibin, acesta va avea loc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, o competiţie la nivel naţional şi un maraton de spectacole din cele mai diverse genuri de dans.

Prima şi a doua seară a Festivalului sunt dedicate competiţiei. Concursul este organizat pe cinci secţiuni (ansamblu, formaţie, grupe, duet, solo) şi nouă genuri — modern, show-revue, temă impusă, show dans sportiv (prezentate în prima seară de concurs) şi – clasic, jazz-dance, inedit, contemporan şi caracter (prezentate în a doua seară de concurs).

Juriul este alcătuit din specialişti în domeniul dansului şi personalităţi remarcabile ale culturii româneşti, care vor puncta impresia artistică, compoziţia coregrafică, valoarea interpretativă şi originalitate.

Pentru ultima seară a festivalului (13 noiembrie 2010) Compania de Dans „Kud Abrasevic“ din Serbia şi tânăra Lucia Ghivercea din Craiova au pregătit câteva momente artistice deosebite pentru publicul sibian, după care va avea loc spectacolul de gală şi decernarea premiilor.

„Festivalul Naţional Studenţesc de Dans de la Sibiu este o competiţie la nivel naţional la care vor fi prezenţi şi invitaţi din străinătate. Dansul este cea mai frumoasă dintre arte, reprezintă limbajul ascuns al gândirii care se transpune în mişcările graţioase ale corpului uman. Dansul este văzut ca ritm, dinamism şi mişcare dar şi poveste de viaţă“ declară Cornel-Alin MACARIE – directorul Casei de Cultură a Studenţilor Sibiu.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav