Festivalul omului de munte ~ Clopul Turistului E-mail
festivalul omului de munte În perioada 29 - 31 Ianuarie 2010 Clubul de Turism Montan „Amicii Munţilor” Sibiu cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu organizează cea de-a V-a ediţie a *Festivalului omului de munte - „Clopul Turistului”*, în staţiunea Păltiniş la Cabana Vila 1.

Sărbătoarea se adresează oamenilor de munte, iubitorilor de natură şi va cuprinde concursuri destinate cluburilor cu specific montan din întreaga ţară dar şi acţiuni care vor promova respectarea naturii si a valorilor culturale româneşti.

Concursul din cadrul festivalului *„Clopul Turistului” *este organizat pe diferite etape: orientare sportivă pe trasee marcate din Munţii Cindrel, concurs de fotografie montană, grafică, probă teoretică iar la final fiecare club va susţine proba culturală. În clasamentul general, pentru cîştigarea trofeului „Clopul Turistului”, se vor lua în calcul rezultatele probelor de orientare, teorie si cultural.

În deschiderea probei culturale vom avea invitaţi grupul de muzică folk PLUS NOI care vor prezenta primul lor album, „Cântece Crude”. De asemenea, din cadrul festivalului nu vor lipsi surprize din partea organizatorilor, momente artistice şi cântece de munte.

Programul Festivalului:
Vineri 29 Ianuarie:
- primirea participanţilor

Sâmbătă 30 Ianuarie:
- şedinţa tehnică (ora 9:00)
- desfăşurarea probelor de concurs (ora 10:00 )

Duminică 31 Ianuarie:
- festivitatea de premiere (ora 10:00)
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav