Festivalul Tarafuri si fanfare in Dumbrava Sibiului E-mail
Tarafuri - Fanfare Cea de a treia ediţie a Festivalului ”Tarafuri şi fanfare”, organizat de Grigore Leşe, va avea loc, la sfârşitul acestei săptămâni, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Cele două zile de festival vor aduna muzicanţi din toate zonele ţării, dar şi din Timocul bulgăresc. Vor fi prezente grupuri din Suceava, Maramureş, Gorj, Mehedinţi, Olt, Botoşani sau Cluj. Fiecare zi va cuprinde concerte susţinute de câte zece formaţii. Spectacolul va începe la ora 16, la scena de pe lac şi va dura până la ora 22. În afara programului de la scenă, lăutarii vor mai face mici demonstraţii de măiestrie şi la Cârciuma din Bătrâni.

Intrarea la festival se va face, până la ora 20, pe baza biletelor şi abonamentelor curente. Preţul unui blet va fi de 15 lei, pentru adulţi, 4 lei, pentru elevi şi studenţi, 30 de lei abonamentul anual individual şi 40 de lei abonamentul anual de familie. Există, de asemenea, facilităţi pentru categoriile sociale defavorizate. Elevii din judeţul Sibiu, cu excepţia celor din municipiul Sibiu, vor avrea intrarea liberă. Spectatorii care vor veni după ora 20 vor avea de achitat un bilet de 10 lei.

Sâmbătă, pe scena de pe lac din Muzeul în aer liber vor urca, începând cu ora 16, Fanfara din Fântânele, din Suceava, Taraful lui Gaciu din Soporu de Câmpie, Cluj, Taraful din Morunglav, judeţul Olt, muzicanţi din Timocul bulgăresc, Taraful din Vinerea, Alba Iulia, Fanfara de la Buneşti, Suceava, Taraful din Grecesti, Dolj, Nea costină lăutaru’ din Cezieni, judeţul Olt, Ion Covaci, zis Paganini, din Săliştea de sus, judeţul Maramureş şi Fanfara din Lămăşeni, judeţul Suceava.

Duminică, de la aceeaşi oră, vor urca pe scenă Fanfara din Rupea, Braşov, Rapsozii Gorjului, din judeţul Gorj, Grupul "Iza" din Maramureş, Taraful lui Cristi lu’ Cătăroiu din Tismana, Gorj, Fanfara din Smîrdan, judeţul Botoşani, Taraful lui Nistor de la Cetate, din judeţul Dolj, Taraful din Rupea, judeţul Braşov, Banda lui nea Alita Piţigoi, din Gorj, Trei parale şi Fanfara din Dîrvari, din judeţul Mehedinţi.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav