Festivalului International Magic Show Fest ~ Comunicat de presa E-mail
Magic Fest Sub semnul celor 60 de ani de activitate Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG Sibiu prezintă:

Festivalului International Magic Show Fest


Festivalul Internaţional Magic Show îşi propune să prezinte în premieră pentru Sibiu spectacole de animaţie, teatro dei piedi, iluzionism, mentalism, fachirism şi scamatorii, precum şi reprezentaţii care îmbină arta dansului şi a circului. Evenimentul reuneşte spectacole create să amuze, să inspire şi să pună bazele unei comunităţi de artişti puternice care să încurajeze accesul publicului spre orice formă a artelor spectacolului. Manifestarea îşi propune să adune acum sub sigla sa spectacole variate, maeştrii magicieni renumiţi din cît mai multe spaţii culturale, într­un „dialog magic” care să încânte publicul.

Companii din Italia, Ungaria, Bulgaria şi România au anunţat disponibilitatea de a participa la Festivalul sibian. În cadrul festivalului vor fi prezentate trei spectacole din repertoriul Teatrului Gong: Vrăjitorul din Oz, Vreau să fiu magician şi Cum a ajuns Arthur rege. Punctul culminant al acestui eveniment îl constituie prezentarea spectacolului The Balls al companiei Naria Inri Magaria (NIM) din Bulgaria. NIM este un grup de tineri artişti ce combină reprezentaţiile experimentale cu arta focului, jonglerie şi mersul pe picioroange. Astfel, trei zei mistici ai naturii vin pe pământ pentru a aduce oamenilor răspunsul la două întrebări: de unde vin şi unde este casa lor? Răspunsul este ascuns în profunzimea sferelor magice pe care acestia le poartă cu ei. Zeii oferă oamenilor prin intermediului sunetului special al instrumentelor cunoaşterea şi răspunsurile la întrebările lor. Alăturaţi-vă lor şi veţi descoperi şi dumneavoastră, de unde veniţi şi care este adevărata dumneavoastră casă...Acest spectacol în aer liber are o durată de 45 de minute.

Spectacolul “Teatro de piedi” realizat de Laura Kibel este singurul teatru de păpuşi în care “marionetele" sunt vii, în carne şi oase; de fapt protagoniştii de povestiri scurte fără cuvinte care compun spectacolul, reprezintă părtile corpului Laurei Kibel, care îşi îmbracă şi îşi transformă tălpile, picioarele, mâinile, genunchii şi alte părţi ale corpului în creaturi fantastice care iubesc, suferă şi se distrează. Aceasta tehnică extraordinara de animaţie surprinde şi încântă fiecare spectator care vede înaintea ochilor săi tălpi care se transformă în feţe vii şi expresive, sau un genunchi care devine un maistru chel amuzant într-o serie de acte dramatico-ironice, poetice şi ireverenţioase.

Nu este nevoie de cuvinte pentru a descrie un spectacol în care nu se folosesc cuvinte. Acest teatru vizual original este susţinut de muzica cu mare farmec şi de impact, în măsură să sublinieze narativ dincolo de limitele limbajului semnelor. Din acest motiv, Laura Kibel îşi prezintă spectacolele şi în străinătate şi se expune în faţa oricarui tip de public, de la grădiniţă la sălile de teatru pentru adulţi şi până la a îmbrăţişa eterogenitatea pe străzi şi în pieţe. Datorită vizibilităţii mari, acest spectacol poate avea până la 200 de spectatori, folosindu-se de o mare structură practică, de o iluminare şi amplificare adecvate şi de un cadru festiv de zeci de valize pictate manual. Fiecare dintre acestea conţine o poveste, o surpriză, o emoţie nouă şi inconfundabilă.

Tot în cadrul festivalului vă puteţi întâlni cu maestrul magician Christianis care va susţine două spectacole unice: un show de magie şi un show combinat între numere de magie şi fachir cu papagali , porumbei, pitonul tigrat (4 m lungime), iguane columbiene , tarantule şi scorpioni imperiali. Maestrul Gozefini va prezenta pe scena Teatrului Gong un spectacol de magie, un spectacol de divertisment pentru copii şi adulţi.
Surpriza festivalului vor fi două show-uri realizate de doi invitati speciali din Ungaria: maestrul Astor şi The Great Kohalmi, iluzionisti si mentalisti .
Vom fi bucurosi sa va avem alaturi la aceste evenimente!

Programul festivalului:

Miercuri, 16 decembrie 2009
  • ora 11:00 : Teatrul GONG Sibiu: Vrăjitorul din Oz – sală etaj (Ro) 
  • ora 19:00 : Teatro dei piedri,spectacol cu LAURA KIBEL – sală etaj (It)
  • ora 20:00:  Show de magie cu maestrul magician CHRISTIANIS – sală parter (Ro)

Joi, 17 decembrie 2009   
  •  ora 11:00 : Teatrul GONG Sibiu: Vreau să fiu magician – sală etaj (Ro)
  • ora 18:00 : The Balls, spectacol de stadă cu COMPANIA NARIA INRI MAGARIA – în Piaţa Mică (Bg)
  • ora 19:00 : Divertisment de magie pentru copii şi adulţi cu GOZEFINI- sală etaj (Ro)
  • ora 20:00: Show de fachirism cu animale exotice cu maestrul CHRISTIANIS- sală parter (Ro)

Vineri, 18 decembrie 2009
  • ora 11:00: Teatrul GONG Sibiu: Cum a ajuns Arthur rege- sală parter (Ro)
  • ora 19:00: Show clouse-up cu THE GREAT KOHALMI– sală etaj (Hu)
  • ora 20:00: Show mentalism cu maestrul ASTOR - sală parter (Hu)
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav