Galele Studentesti Editia a II-a Sibiu 08-10-2010 E-mail
Galele studentesti 2010 Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu invită publicul sibian în data de 08 octombrie 2010 a doua ediţie a Galelor Studenţeşti de la Sibiu.

Programul Galelor Studenţeşti se va desfăşura în ziua de 08 octombrie 2010 între orele 15.00 – 23.00 în Piaţa Mare cuprinzând diferite manifestări culturale la care vor participa doar formaţii studenţeşti din Sibiu. Astfel vor avea loc spectacole de dans modern, teatru-dans, dans folcloric; concerte de muzică rock şi jazz.

Aşadar în cadrul acestui eveniment vor fi prezente următoarele formaţii: Formaţia de Dans „M&M“, Compania de Dans „Microbis“, Ansamblul Folcloric „Ardealul“, Formaţia de jazz „Guilty Lemon“ şi binecunoscuta Formaţie de rock „RIFF“ care ne va încânta auzul cu un concert la finalul acestui program. Deasemenea va avea loc si cea de-a doua ediţie a programului intitulat „Studenţi pe Podium“, în cadrul căruia vor fi premiaţi studenţii din Sibiu care s-au remarcat prin merite deosebite în diverse activităţi studenţeşti.

Programul Galelor Studenţeşti va debuta cu promovarea asociaţiilor studenţeşti din Sibiu.

„Invitaţia lansată de Casa de Cultură a Studenţilor cu ocazia Galelor Studenţeşti este o provocare la distracţie, socializare şi de ce nu la mişcare. Toţi cei care iubesc, muzica şi dansul în aer liber sunt sunt aşteptaţi la acest eveniment creat special pentru sibieni”, a declarat Cornel-Alin MACARIE, director coordonator - Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav