Gratis la Muzeul Astra de Ziua Internationala a Studentului E-mail
Gratis la Muzeu Marţi, 17 noiembrie 2009, cu ocazia Zilei Internaţionale a Studentului, Complexul Naţional Muzeal ASTRA îi invită pe toţi studenţii să viziteze spaţiile expoziţionale din Piaţa Mică sau să facă o plimbare în Dumbrava Sibiului, oferindu-le intrarea liberă. Cu acelaşi prilej, studenţii pot participa, între orele 12-14, la demonstraţii practice oferite de restauratorii muzeului în expoziţia Conservarea şi restaurarea patrimoniului cultural, Piaţa Mică nr. 21 (Casa Artelor).

Studenții pot profita de acest prilej pentru a vizita expozițiile de bază: Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, (Calea Rășinari, cu acces pe porțile I – Pavilionul Central – și IV – Hanul Tulgheș), Muzeul de Etnografie Universală ”Franz Binder” (Piața Mică, nr. 11- sala de la etaj) și Muzeul de Etnografie și artă populară săsească ”Emil Sigerus” (expoziția de cahle din Piața Huet, nr. 12).

Precum și expozițiile temporare deschise în această perioadă: Micii meșteșugari, mari păstrători ai tradiției (Casa Hermes, Piața Mică, nr. 11, sala de la subsol), Conservarea și Restaurarea Patrimoniului Muzeal (Casa Artelor, Piața Mică, nr. 21, sala de la etaj) și Inima de copil în mâna noastră (Casa Artelor - Piata Mică, nr. 21 – la parter). Expozițiile vor fi deschise între orele 9,00 și 17,00.

Pentru a vizita gratuit şi a putea participa la demonstraţii, tinerii vor prezenta la intrare legitimaţia de student vizată.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav