Gura Raului Capitala portului din Marginimea Sibiului E-mail
Sarbatoarea portului Sărbătoarea portului românesc de la Gura Râului se va desfășura duminică, 16 august 2009, în centrul satului (în aer liber). Este o ocazie de a vedea toți sătenii îmbrăcați românește. Sunt promovate, cu acest prilej, valorile din vatra satului, costumul românesc și tradițiile.

”Vor participa la eveniment și invitați din Șinca nouă, Săliște și Rupea, care sunt pe aceeași lungime de undă cu valorile promovate de noi.”, declară domnul Dumitru Cîmpean, coordonatorul evenimentului.
La ieșirea din biserică, timp de două ore, va avea loc prezentarea costumelor, iar de la ora 16,00 va fi jocul în Pavilion, în port românesc. La joc participă toată lumea. Muzica va fi asigurată de un taraf local.

Evenimentul este organizat de Biserica Ortodoxă din Gura Râului, de Asociția Tradiții, de Consiliul Local și Primăria din Gura Râului și de Sc. cu cls. I-VIII Aurel Decei.

Informații suplimentare pot fi obținute de la dl. Dumitru Cîmpean (Tel. 0744 64 28 46, email: Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. )
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav