Incepe festivalul tatuatorilor E-mail
Festivalul tatuatorilor36 de artişti tatuatori din 12 ţări vor anima parcarea sălii Transilvania, în acest weekend, la prima convenţie de tatuaje din România. Organizatorii, asociaţia Transilvania Tattoo Club, au misiunea grea de a fi deschizători de drumuri. Timp de trei zile, între 5 şi 7 iunie, sibienii sunt aşteptaţi, de la ora 12, la concerte rock, spectacole pirothenice, demonstraţii live de artă tattoo susţinute de artişti tatuatori de renume din ţară şi străinatate, pierce şi body painting.

Costul unui bilet este de 10 lei pentru fiecare zi de expoziţie. Biletele pot fi achiziţionate din locul de desfăşurare al evenimentului.

 

Programul concertelor:

 

VINERI, 5 IUNIE, cu începere de la ora 20.00

Heavy Duty (Sibiu)

Redox (Bucureşti)

Betrayer (Sibiu)

 

SAMBATA, 6 IUNIE, cu începere de la ora 20.00

Truda (Cluj Napoca)

Guerrilas (Cluj Napoca)

 

DUMINICA, 7 IUNIE, cu începere de la ora 20.00

O.S.R.D. (Sibiu)

ACT (Bucureşti)

 

Studioul Transilvania Tattoo a fost deschis în anul 1999 sub numele de „Ovidiu’s Tattoo”, fiind, la acea vreme, singurul studio din România acreditat (Aut. 17464 din 05.04.99). În anul 2004, odată cu cooptarea de noi membri, s-a format „Transilvania Tattoo”. În anul 2007 a fost înfiinţată Asociaţia „Transilvania Tattoo Club”, afiliată la U.E.T.A (United European Tattoo Artists) care îşi propune crearea unei comunităţi deschise tuturor pasionaţilor de artă corporală din România. Asociaţia Transilvania Tattoo Club este organizatorul primei convenţii internaţionale de tatuaje şi bodypiercing din România.


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav