Incepe Festivalul Timotei Popovici E-mail
incepe festivalul timotei popovici Coruri din tot judeţul Sibiu şi din ţară vor concerta la Cercul Militar între 19 şi 20 decembrie.

Consiliul Judeţean Sibiu, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cindrelul - Junii Sibiu, în colaborare cu Cercul Militar, Consiliul Local prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, organizează cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Coral TIMOTEI POPOVICI. Manifestarea se constituie într-un valoros schimb de experienţă prin care se lărgeşte sfera acţiunilor culturale din judeţul Sibiu şi se revigorează mişcarea corală naţională.

Festivalul se desfăşoară la Sibiu, în perioada 19 –20 decembrie 2009, iar ediţia din acest an este dedicată sărbătorilor de Crăciun. Astfel, în prima zi a festivalului, sibieni vor fi colindaţi de coruri consacrate, iar în cea de-a doua zi - de grupuri de colindători din satele judeţului Sibiu.

Spectacolele au loc în 19 şi 20 decembrie, orele 18.00, la Cercul Militar din Sibiu. Intrarea este liberă.

Festivalul se doreşte a fi un cadou muzical specific sărbătorile de iarnă.

PROGRAM FESTIVAL:

• 19 decembrie:
Corul de cameră CAEDONIA – Sibiu
Grupul vocal THEOFANIA- Sibiu

REUNIUNEA ROMâNĂ DE CâNTĂRI din Sălişte
Corul Bisericii Ortodoxe „SFâNTUL NICOLAE“ - Agnita

• 20 decembrie:
  • Colindători din Boian
  • Colindători din Biertan
  • Colindători din Curciu
  • Colindători din Dârlos
  • Colindători din Saroş pe Târnave
  • Colindători din Brateiu
  • Colindători din Sadu
  • Colindători din Gura Râului
  • Soliştii Ansamblului folcloric profesionist „Cindrelul-Junii” Sibiu: Robert Târnăveanu, Alina Bîcă, Nelu Albu, Viorica Telcean, Daniel Rosalim
  • Mariana Anghel
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav