Inscrieri la al 13-lea Salon International de Arta Fotografica E-mail
Inscrieri la al 13 salon Cea de-a 13 ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică va fi una cu noroc, pentru fotografii care vor pune mâna pe premiile de 1000 de euro. Cu această sumă vor fi răsplătite cele mai valoroase lucrari de la fiecare secţiune - reportaj şi o temă liberă.

Fotoclubul Orizont, organizatorul evenimentului, anunţă că data limită de primire a lucrărilor este 30 septembrie. Formularele de înscriere se pot descărca de pe site-ul fotoclubului: www.orizontfoto.ro

Ultima ediţie a Salonului, cotată cu cinci stele de către Federaţia Internaţională de Artă Fotografică, a poziţionat evenimentul de la Sibiu alături de cele mai valoroase saloane internaţionale de artă fotografică din lume.

În acest an, Fotoclubul Orizont a fost invitat să facă parte din cea mai mare organizaţie de gen din lume - Photographic Society of America, organizaţie care va promova evenimentul internaţional de la Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav