Legendele baschetului joaca impotriva CSU Sibiu E-mail
Legendele basketului impotirva CSU Sibiu Cea mai bună echipă de streetball din lume vine la Sibiu, în septembrie, pentru a susţine un meci împotriva echipei locale CSU Sibiu. Publicul va putea urmări jocul spectaculos al “The Legends Of The Blacktop” din Statele Unite, Air Bama, Werm, High Rizer, Big Swoal, JFK, The Professor, Springs, Bad Santa fiind câteva dintre numele jucătorilor care vor evolua la Sala Transilvania, pe 12 septembrie, de la ora 19.

Echipa va susţine pentru prima oară un turneu în România, în perioada 11 – 14 septembrie, eveniment organizat de Asociaţia pentru Dezvoltarea Culturii şi Sportului în România. Pe 12 septembrie, la Sibiu, vor avea drept adversari pe foştii jucători ai echipei de aur CSU Sibiu printre care Bogdan Spânu, Alexandru Kovacs, Gyuri Grunwald, şi posibil Benjamin Pelger şi Zeliko Bubanja, dar şi jucători activi mai tineri.
În afară de Sibiu, legendele vor juca şi la Cluj, împotriva “U Mobitelco“ Cluj-Napoca, şi la Sala Polivalentă din Bucureşti, împotriva CSA Steaua-Turabo şi Rapid Bucureşti. Pauzele meciurilor vor fi animate de C.R.B.L., împreună cu echipa sa de dansatori profesionişti.

Biletele pot fi achiziţionate de la Teatrul Gong sau online prin www.re5pect.ro , www.5la5.ro, www.vreaubilet.ro , www.bilete.ro, preţurile acestora fiind împărţite după locuri: VIP – 120 lei, Cat.I – 90 lei, Cat. II – 70 lei şi Cat. III – 50 lei.

“The Legends Of The Blacktop” au luat fiinţă în urma cu 15 ani. Au pierdut un singur meci în opt ani de turnee, împotriva unei echipe formate din jucători în NBA, în anul 2005. În ceea ce priveşte streetball-ul, ca popularitate, divertisment şi public, The Legends of the Black Top nu au rivali, se arată în comunicatul emis de organizatori.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav