Mesajul primarului cu ocazia Zilei Internationale a Copilului E-mail
Mesajul primarului Dragi sibieni

Astăzi, 1 iunie, o lume întreagă sărbătoreşte Ziua Mondială a Copilului. Este o zi specială, în care copiii de pretutindeni trebuie să se bucure şi să zâmbească, iar adulţii trebuie să se îngrijească ca aceste lucruri să se întâmple.

 

Copilul este centrul atenţiei oricărui părinte, care prin eforturile sale încearcă să îi asigure cele mai bune condiţii de dezvoltare şi educaţie. Dar ziua de 1 Iunie este prilejul pentru ca întreaga comunitate să îi pună în centrul atenţiei sale pe cei mai mici dintre membrii săi. În Sibiu sunt pregătite numeroase manifestări dedicate lor şi îi invit să participe alături de cei dragi.

Doresc tuturor copiilor din Sibiu să aibă un 1 Iunie frumos, alături de părinţi şi prieteni, să fie feiriciţi, aşa cum orice copil merită să fie, iar acum, când mai sunt doar câteva zile până la încheierea cursurilor, le doresc o vacanţă frumoasă şi rezultate bune în tot ceea ce îşi propun.

 

La mulţi ani!


Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav