"Miscari Alternative" in Sibiu E-mail
eveniment Clubul de Turism Montan „Amicii Munţilor” Sibiu, cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu şi a Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, organizează în data de  10 Aprilie 2011, pe străzile din Sibiu, a patra ediţie a Marşului Bicicliştilor.

Acţiunea, intitulată „Mişcări Alternative”, are ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport nepoluant, ca o alternativă la problemele cauzate de un trafic intens. Prin această manifestare, membrii Amicii Munţilor intenţioneză să sensibilizeze conducătorii auto cu privire la existenţa pe drumurile publice a bicicliştilor, în vederea acordării unui respect mai mare colegilor de trafic.

Ediţiile de anii trecuţi s-au bucurat de un real succes în cadrul bicicliştilor, aceştia fiind implicaţi în această acţiune de informare a publicului larg cu privire la avantajele pe care le oferă folosirea  bicicletei, atât din perspectiva infrastructurii oraşului, a protejării mediului, cât şi din perspectiva sănătăţii umane.

Marşul va începe la ora 13, din  Piaţa Mică, urmând ca traseul să continue: Turnul Sfatului – Str. Gheorghe Lazăr - B-dul Corneliu Coposu – Piaţa Unirii -  Str. Vasile Milea – Str. Rahova – Bd. Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii - str Bahluiului –  Str. Şcoala de Înot – Str. Justiţiei – B-dul Victoriei – Str. A. Şaguna – Str. Mitropoliei cu sosire în Piaţa Mică.

Dorim ca în data de 10 Aprilie toţi locuitorii sibieni să vină şi să parcurgă alături de noi traseul de pe străzile din oraşul nostru.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav