Omul si muntele - video proiectii noiembrie 2010 E-mail
omul si muntele Și anul acesta, CTM “Amicii Munților” Sibiu, cu sprijinul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu vă invită în luna noiembrie la o serie de proiecții foto pe tema OMUL ȘI MUNTELE – rememorări din acțiunile clubului organizate și desfășurate în acest an.

Scopul acestor proiecții este de a face cunoscută activitatea clubului de peste an și de a dezvălui cu ajutorul fotografiilor imagini inedite, surprinzătoare ale peisajului montan. Derularea imaginilor, imbinate armonios cu un fond muzical atent selectat, transpune publicul într-un spațiu ce predispune la meditație sau dimpotrivă, trezește curiozitatea, spiritul de aventură.

Dorim în felul acesta să oferim ceva clipe de delectare tuturor pasionaților de munte, de fotografie dar și publicului larg, intrarea fiind liberă.
Program:

3 noiembrie
- Iubita Prejba
- “Alpii Transilvaniei” de la est la vest

10 noiembrie
- Muntele sub lupă
- Carte de vizită –amicii munților
- Pe două roți
- Iarna pe poteci

17 noiembrie
- Invitați - ATE Dianthus Mediaș

24 noiembrie
- Urlea și salba de lacuri
- Amicii în evenimente
- Formula magică – Ciucaș și Retezat
Vă așteptăm în fiecare miercuri, la ora 18 - Casa de Cultură a Sindicatelor, Sala Studio.


Cei interesaţi de această acţiune pot obţine informaţii suplimentare vizitând site-ul www.amiciimuntilor.ro
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav