Ora de Lectura E-mail
Ora de lectura Săptămâna trecută, Muzeul ASTRA a început campania de promovare a ultimei apariţii editoriale dedicate copiilor. Dacă joi şi vineri, cartea de poveşti „Morişca din muzeu”, de Simona Ghiorghieş a fost citită împreună de elevii care au participat la programul de pedagogie muzeală, desfăşurat de muzeul nostru, a venit rândul sa ieşim cu noua publicaţie spre publicul larg.

Evenimentul este strâns legat de data de 2 aprilie,  Ziua Internaţională a Cărţii pentru Copii şi iniţiem o nouă colaborare, cea dintre muzeu, Complexul Naţional Muzeal ASTRA şi o librărie, Alexandria Librării. De altfel, “Artă, măiestrie, dragoste…” este unul dintre cele mai importante proiecte pe care Alexandria Librării le lansează în acest an, în care se pune accentul pe tradiţia specific românească.

Astfel, sâmbătă - 24.04 - şi duminică -25.24, începând cu orele 14.00, vom face o lectură publică în Alexandria Librării din Promenada Mall Sibiu, unde vă aşteptăm cu drag pentru a asculta „Morişca din muzeu”, proaspăt scoasă pentru voi din sacul de poveşti al Muzeului ASTRA. Publicaţia a fost editată în cadrul Târgului Naţional de Jucării şi are la bază povestea unui copil sibian, ce a trecut pragul Muzeului  ASTRA.

Organizatorii lansează cu acest prilej  concursul „Povestea mea în Muzeul ASTRA. La această activitate sunt invitaţi toţi copiii ce vor să asculte poveşti noi, spuse de muzeografi, într-un cadru cald, cel al librăriei. Pe lângă activitatea interactivă desfăşurată cu elevii (confecţionarea de morişti), se pregăteşte un stand de carte, cu publicaţiile Muzeului ASTRA pentru copii.. Dintre acestea amintim: Abecedarul şi Dicţionarul Etimologic, Cartea de colorat, puzzle-uri.
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav