Peter Donohoe invitat special la Carl Filtsch E-mail
Peter Donohoe Pianistul britanic va concerta la Sibiu vineri, 10 iulie, în cea de a doua zi a Concursului-Festival de interpretare pianistică şi compoziţie „Carl Filtsch”, organizat de Filarmonica de Stat Sibiu.

Concertul va avea loc la Sala Thalia, începând cu ora 19 şi este considerat de organizatori cel mai important moment al festivalului. El va interpreta, alături de Orchestra Filarmoicii de Stat din Sibiu, „Concertul pentru pian si orchestra, nr.2”, de S. Rachmaninov şi Poemul simfonic “Preludiile” de F. Liszt. Concertul va fi condus de maestrul Horia Andreescu. Alături de Donohoe, în cele şase zile de festival, vor concerta Valentin Gheorghiu, Roxana Gheorghiu, Daniela Andonova, Duo Capriccioso şi Charles de Bourcy.
Pentru cea de a XIV-a ediţie a concursului s-au înscris 58 de concurenţi din şapte ţări, cu vârste cuprinse între 8 şi 30 de ani. Probele de concurs vor debuta vineri, 10 iulie, iar gala laureaţilor va avea loc la Sala Thalia miercuri, 15 iulie, cu începere de la ora 18.

Concursul-Festival de interpretare pianistică şi compoziţie Carl Filtsch se va desfăşura în perioada 9 – 15 iulie şi este organizat de Filarmonica de Stat Sibiu cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu, Primăriei Sibiu şi a Consulatului General al Germaniei din Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav