Piesa de teatru ~ 1900 ~ Teatrul Joint E-mail
piesa de teatru 1900 Cum il cheama?  Danny Boodmann T D Lemon 1900. 
Unde s-a nascut?  In mijlocul oceanului. 
Unde a fost gasit?  Pe un pian din salonul de dans de la clasa I. 
Cine-i sunt parintii?  Nu stie nimeni. 
Cu ce se ocupa?  Canta. 
Ce?  Jazz.
 
Pamantul e un vapor prea mare pentru el, asadar n-a coborat niciodata pe uscat. Vaporul e micul lui pamant plutitor. Aici incepe si se sfarseste lumea. O piesa de teatru, un micro–roman, un poem sau doar o fermecatoare improvizatie pentru pian si trompeta?

Turneu national 1900

Turneul se desfasoara in perioada 10-24 mai, in 10 orase din toata tara. Piesa va avea premiera pe 3 mai, la Bucuresti in Clubul Taranului.
10 mai – Galati – Andy’s Club
11 mai – Bacau – The Stage
12 mai – Iasi – Dublin Pub
13 mai – Suceava – La Fierarie 
17 mai – Timisoara - Bunker
18 mai – Arad - Flex
19 mai – Deva - Bobo
20 mai – Oradea – Blue Monday 
23 mai – Sibiu – Oldies Pub
24 mai – Targu Mures – Jazz & Blues Cafe
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav