Programul evenimentelor la Biblioteca Astra 7 ~ 11 septembrie E-mail
programul evenimentelor astra Programul evenimentelor ce vor avea loc la Biblioteca ASTRA în această săptămână:

Luni, 7 septembrie, la orele 12:30, la Serviciul Carte pentru Copii şi Tineret (Corpul B, et. I), va avea loc concursul de cultură generală Duelul isteţilor.

Luni, 7 septembrie, la orele 18, Club ASTRA se va reuni în şedinţa lunară de cenaclu, ce va avea loc în Sala de consiliu a Bibliotecii ASTRA (Corpul B, et. I). Va citi Andrei Benedek (poezie şi proză).

Marţi, 8 septembrie, la orele 12:30, la Serviciul Carte pentru Copii şi Tineret (Corpul B, et. I), va avea loc Cercul de desen.

Miercuri, 9 septembrie, între orele 11 şi 16, în foaierul Corpului B al Bibliotecii ASTRA, Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie verifică gratuit pulsul, tensiunea şi indicele de masă corporală.

Joi, 10 septembrie, la orele 13:30, în foaierul Corpului B al Bibliotecii ASTRA, va avea loc Cursul de dans sportiv pentru copii. Acest curs este organizat de Clubul sportiv „Forever Dance” din Sibiu şi Serviciul Carte pentru Copii şi Tineret.

Vineri, 11 septembrie, la orele 10, la Serviciul Carte pentru Copii şi Tineret (Corpul B, et. I), va avea loc spectacolul Basmele copilăriei. Micii voluntari ai bibliotecii noastre vor pune în scenă două basme îndrăgite de ei, Peter Pan şi Cenuşăreasa. Spectacolul face parte din Proiectul cultural-educativ pentru copiii din centrele de plasament Prin cuvânt îţi întind mâna, derulat de Biblioteca ASTRA în colaborare cu centrele de plasament din Sibiu; la orele 12, va avea loc premierea voluntarilor bibliotecii. Aceştia vor primi diplome şi cărţi; la orele 12:30, va avea loc Cercul de creaţie literară Litere, cuvinte, poveşti.

Vineri, 11 septembrie, la orele 10:30, în foaierul Corpului B al Bibliotecii ASTRA, va avea loc lansarea volumului Icoane pe lemn şi sticlă din principalele colecţii sibiene, semnat de Alina Gianina Ionescu; la orele 13, va avea loc lansarea volumului de proză Acasă, semnat de Elena Olaru-Miron şi apărut în acest an, la editura sibiană Arhip Art. Autoarea va prezenta şi volumul de proză memorialistică Din Cotruţa amintirii, apărut în 2007, la aceeaşi editură.

Secţia ARTE (Corpul B, etajul II) vă invită să vizionaţi filme artistice sau documentare, să audiaţi muzică clasică sau modernă şi să răsfoiţi albume de pictură, sculptură, fotografie, design sau publicitate, de luni până vineri, între orele 10 şi 18.

De luni până vineri, între orele 18 şi 20, vă invităm în foaierul Corpului B al Bibliotecii ASTRA, la Cursul de limba japoneză, susţinut de prof. Sorin Sădean.

Vă invităm să vizitaţi:

Expoziţia-concurs Icoana din sufletul copilului, ediţia a XVII-a, în foaierul Corpului B al Bibliotecii ASTRA. Expoziţia cuprinde icoane pe sticlă şi pe lemn, icoane sculptate în lemn sau alte materiale. Lucrările au fost realizate de elevi din întreaga ţară. Evenimentul este organizat de Patriarhia Română, Mitropolia Ardealului şi Asociaţia „Urmaşii sfinţilor brâncoveni”, în colaborare cu Biblioteca ASTRA, cu sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi al Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional.

Expoziţiile „Cuvântul liber” – 80 de ani de la apariţie şi 27 septembrie – Ziua Mondială a Turismului, în holul Corpului A al Bibliotecii ASTRA (et. I). Expoziţiile cuprind periodice şi articole pe aceste teme şi au fost realizate de serviciul Publicaţii periodice (Corpul A, et. I).

Puteţi vedea evenimentele săptămânii şi pe pagina web a Bibliotecii Judeţene ASTRA Sibiu, la adresa:

www.bjastrasibiu.ro/evenimente-expozitii.htm

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav