Raliul Sibiului incepe in Piata Mare E-mail
incepe raliul sibiului Ediţia a zecea a Raliului Sibiului, etapa eveniment în Intercontinental Rally Challenge, începe oficial, joi 15 iulie, cu startul festiv în Piaţa Mare. 45 de maşini de curse vor intra la ora 20:00 şi vor putea fi admirate timp de aproape două ore.

Etapa a cincea din Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop este prima etapă mixtă din campionatul intern, cu probe speciale de macadam, care conţin şi porţiuni de asfalt. „Raliul Sibiului este o competiţie foarte aşteptată de iubitorii de gen, datorită tradiţiei pe care o are deja în oraşul nostru şi importanţei sale în etapele concursurilor naţionale şi internaţionale. Mulţi concurenţi de valoare vin să îşi demonstreze talentul şi să îşi prezinte maşinile, aşa că doresc organizatorilor să aibă un public cât mai numeros care să îi susţină pe participanţi”, a transmis primarul Klaus Iohannis.

Vineri, 16 iulie, în prima zi de raliu, sunt programate patru probe speciale. Raliul Sibiului va începe cu super speciala de pe terenul de autocross din cartierul Ştrand, programată la ora 17:00, după care urmează două treceri pe speciala Dobârca şi, de la ora 22:00, speciala Şanta pe noapte. „Şanta este una dintre cele mai renumite probe speciale din România. Şanta pe noapte este proba care dă farmec etapei de la Sibiu. Sunt sigur că vom asista la un spectacol total în prima zi a raliului”, a spus Sorin Itu, organizatorul etapei eveniment din Intercontinental Rally Challenge.

Sâmbătă, 17 iulie, în ziua a doua a raliului, sunt programate restul de şase probe speciale. Startul se va da la ora 10:00 din faţa Sălii Sporturilor Transilvania, iar punctele de atracţie vor fi, cu siguranţă, specialele Sadu şi Şanta Max. „Cele două probe conţin atât porţiuni de macadam, cât şi porţiuni de asfalt. Este pentru prima oară în România când avem astfel de probe şi sper ca ele să fie pe placul piloţilor, dar mai ales al spectatorilor”, a adăugat Sorin Itu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav