RESPIRA TEATRU E-mail
evenimentIn perioada 26-27 martie 2011, va avea loc, la Sibiu, sub sloganul “RESPIRĂ. TEATRU.”, prima editie a maratonului teatral “25 de ore de teatru non – stop”.

Actiunea este organizata de Asociatia Culturala “BIS”, in parteneriat cu Teatrul Național “Radu Stanca”, Sibiu, Libraria Humanitas si Atrium Classic Café.

De Ziua Mondiala a Teatrului, la Sibiu se va juca teatru, fara oprire, timp de 25 de ore.

Deschiderea oficiala va avea loc la Sala Thalia, sambata, 26 martie, la ora 19.00, cu un recital extraordinar al unuia dintre cei mai indragiti actori romani ai tuturor timpurilor, HORAȚIU MĂLĂELE.

Reprezentatiile vor continua, fara oprire, pana in seara zilei de 27 martie ( Ziua Mondiala a Teatrului), la Sala Studio a Teatrului National Radu Stanca, la Sala CAVAS din incinta Facultatii de Litere si Arte, la Atrium Classic Café si la Music Pub. Se vor juca spectacole de calitate, premiate la festivalurile de gen.

Programul va fi facut in asa fel, incat sibianul indragostit de teatru, cel care e dispus sa nu doarma o noapte, si sa “Respire. Teatru”, alaturi de organizatorii evenimentului, sa poata vedea toate spectacolele.

BILETELE PENTRU RECITALUL HORATIU MALAELE, DAR SI PENTRU CELELALTE SPECTACOLE, POT FI ACHIZITIONATE DE LA URMATOARELE PUNCTE: AGENTIA TEATRALA, LIBRARIA HUMANITAS, ATRIUM CLASSIC CAFÉ SI PROMENADA MALL. 
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav