Sibiul capitala Feerica a modei E-mail
feeric fashiom show Gala de modă Feeric fashion Show va avea loc, în cea de-a treia ediție în Piața Mică a Sibiului, joi, 1 iulie.

”Evenimentul combină elementele de fashion cu cele de muzică bună live, momente artistice, dans şi acrobații acestea având rolul de a aduce un plus de valoare manifestării. Conceptul este unul inedit, în care toate aceste elemente capătă noi forme de expresie într-un spațiu organizat. Gala este deschisa tuturor iubitorilor de modă, de monden și mai ales celor care doresc să petreacă câteva ore într-un mediu de calitate, cu un spectacol grandios”, informează Mitichi, organizator al evenimentului ce va începe de la ora 20.00. Accesul se face pe baza invitațiilor care pot fi procurate la cerere de la organizatori (www.feeric.ro), organizatori care se așteaptă la aproximativ 4.000 de spectatori.

În toamna acestui an, la Sibiu va mai avea loc un eveniment dedicat ”fashion-ului”, între 24 și 27 noiembrie. ”Peste 200 de modele, 25 de designeri și 8 debutanți vor arăta ce reprezintă moda în România, la cel mai înalt nivel! Prezentările de modă nu vor avea loc în aceeași locație, fiecare zi aducând un nou concept și o nouă temă”, anunță organizatorii Sibiu Fashion Week.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav