Sibiul din nou pe bicicleta E-mail
marsul biciclistilor Clubul de Turism Montan „Amicii Munţilor” Sibiu, organizează în data de 11 Aprilie 2010, pe străzile din Sibiu, a treia ediţie a marşului bicicliştilor. Acţiunea intitulată „Mişcări Alternative” este organizată cu sprijinul Primăriei Municipiului Sibiu şi a Casei de Cultură a Sindicatelor din Sibiu, având ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport ecologic, ca o alternativă la problemele cauzate de un trafic intens.

Prin această manifestare, membrii Clubului „Amicii Munţilor” Sibiu intenţioneză să sensibilizeze şi conducătorii auto cu privire la existenţa pe drumurile publice a bicicliştilor, în vederea acordării unui respect mai mare colegilor de trafic. Ediţia de anul trecut a Marşului bicicliştilor s-a bucurat de un real succes, 300 de persoane fiind implicate în această acţiune de informare a publicului larg cu privire la avantajele pe care le oferă folosirea bicicletei, atât din perspectiva infrastructurii oraşului, a protejării mediului, cât şi din perspectiva sănătăţii umane. Facem un apel la toţi locuitorii sibieni să vină şi să parcurgă alături de noi traseul de pe străzile din Sibiu, pe data de 11 Aprilie.

Marşul va începe la ora 14, din Piaţa Mică, urmând ca traseul să continue: Turnul Sfatului – Str. Gheorghe Lazăr - B-dul Corneliu Coposu – Piaţa Unirii - Str. Vasile Milea – Str. Rahova – Bd. Mihai Viteazu – Calea Dumbrăvii - str Bahluiului – Str. Şcoala de Înot – Str. Justiţiei – B-dul Victoriei – Str. A. Şaguna – Str. Mitropoliei cu sosire în Piaţa Mică.

Cei interesaţi de această acţiune pot obţine informaţii suplimentare la numerele de telefon:
0752 120 335 – Cristina Tolciu
0721 803 353 – Marian Bâtcău
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav