Targul National de Carte Muzica Film Camufi 2009 E-mail
Camufi In perioada 10 – 13 septembrie 2009, un nou târg își deschide porțile în orașul dumneavoastră, Târgul Național de Carte, Muzică ṣi Film - CAMUFI , târg cu vânzare într-un cadru specific, Casa de Cultură a Sindicatelor, ,urmat de alte 4 locații, oraṣe, mari centre universitare.

Datorită statutului de Capitală Culturală pe care Sibiul a dobândit-o, organizatorii au ales orașul dumneavoastră ca și locație de desfășurare a evenimentului. Începând cu acest an, în dorinţa de a susţine lectura, de a sprijini adevăraţii colecţionari de ‘‘bijuterii’’ să îşi completeze biblioteca personală, dar ṣi marii editori, colecţionari, distribuitori de muzică ṣi film să îṣi facă cunoscută activitatea în rȃndul pasionaţilor, organizatoriii extind rețeaua expoziţională în 6 mari oraşe, centre universitare: Iaşi, Târgul Mureş, Braşov , Sibiu, Timişoara, Cluj – Napoca.

Pasionații de carte, muzică și film, vor avea ocazia să găsescă într-un singur loc numit Tȃrgul National de Carte, Muzica si Film – CAMUFI materiale tipografice , audiovizuale, și multimedia de calitate
Joi, 10 septembrie 2008, ora 12.00, va avea loc Deschiderea Oficială.

Partenerul oficial al evenimentului este Biblioteca Adevărul.
Partenerii media: Kiss Fm, Zile și Nopți, Monitorul de Sibiu, Sibiul360.ro, Sibiul.ro, Sibiu virtual.ro, StiriSibiu.ro, Casa Editorială Demiurg.

Pe parcursul celor patru zile de desfășurare sunt așteptați un număr de peste 10.000 de vizitatori. Organizatorii au pregătit mari surprize. Programul de vizitare va fi începând de joi, 10 septembrie, ( 12.00 – 20.00),de vineri până sâmbătă ( 10.00 – 20.00 ) iar duminică între orele 10.00 – 16.00 .Intrarea va fi liberă.
Dorim să transformăm Târgul Național de Carte, Muzică si Film – CAMUFI într-o tradiţie, într-un eveniment naţional de amploare.

Pentru alte informatii accesati pe : www.camufi.ro
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav