Targul National de Jucarii - 2010 E-mail
Targul de jucarii În perioada 29 - 30 mai 2010, în aşteptarea Zilei Internaţionale a Copilului, Complexul Naţional „ASTRA” organizează a treia ediţie a Târgului Naţional de Jucării. Târgul Naţional de Jucării, iniţiat în anul 2008, îşi propune să aducă în prim plan o categorie de obiecte uitate şi de foarte mult timp mai puţin folosite: jucăriile simple din lemn, lână şi cârpe; materiale ecologice; jucăriile bunicilor, foarte ingenioase nereprezentând nici un pericol pentru copii.

Locaţia aleasă pentru această manifestare este Parcul Tineretului din Sibiu. Târgul va fi deschis spre vizitare între orele 11.00 – 19.00 şi se va bucura de prezenţa unor renumiţi creatori populari de jucării tradiţionale din ţară fiind presărat cu momente artistice dintre cele mai variate de la spectacole folclorice la piese de teatru, de la ateliere şcoală la jocuri şi concursuri. Dacă vom avea parte de vreme nefavorabilă, târgul va fi mutat în sala de expoziţii de la Casa Artelor (Piaţa Mică 21).

Pe parcursul celor două zile atmosfera generală a târgului va fi una de veselie şi sărbătoare deoarece, pe lângă standurile cu vânzare punem la dispoziţia publicului un program artistic variat. Meşteri creatori şi trupe de teatru pentru copii vor fi oaspeţi de seamă şi, totodată, gazde bune pentru toţi cei veniţi să se bucure de mirajul jocului, de surpriza jucăriei preferate, sau de „miezul dulce” al copilăriei (turta dulce, vata de zahăr, cocoşeii sau merele glasate).

Pe toată perioada desfăşurării târgului copiii sunt invitaţi să participe la numeroase activităţi cu caracter pedagogic dintre cele mai variate: desene pe astfal, construirea de puzzle-uri, concurs de desene cu obiectul preferat din târg, etc.

Vor fi organizate şi ateliere pentru „micii meşteşugari” sub atenta îndrumare a meşterilor populari şi a muzeografilor, copiii având astfel ocazia să intre în contact direct cu lumea creaţiei autentice prin activităţi adaptate vârstei lor precum modelarea plastilinei, împletitul fibrelor vegetale, confecţionatul de păpuşi, zgărdane din mărgele colorate, olărit, morişti şi multe altele.

La programul artistic ce se va desfăşura pe tot parcursul târgului sunt încă aşteptaţi să se înscrie elevii din şcolile sibiene!
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav