TIFF revine la Sibiu E-mail
TIFF - 2009 Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) revine pentru a treia oară consecutiv, la Sibiu. Ediţia din acest an are loc în perioada 10 – 14 iunie. Iubitorii de film vor putea urmări 25 de producţii recente, 2008-2009, proiecţiile urmând să aibă loc în curtea Colegiului Naţional Samuel von Brukenthal, la Teatrul de vară din Parcul Tineretului şi la Centrul Cultural Habitus (Piaţa Mică).

Filme prezentate au fost premiate la cele mai importante festivaluri de gen din lume (Cannes, Berlin, Moscova, Strasbourg, New Orleans). În cele cinci zile de festival, în curtea Colegiului Naţional Brukenthal va avea loc câte o proiecţie de la ora 22.00. La aceeaşi oră sunt programate proiecţiile zilnice de la Teatrul de Vară. În Centrul Cultural Habitus se vor difuza trei filme pe seară, cu începere de la ora 18.00. Accesul publicului se va face gratuit în toate spaţiile de proiecţie.
TIFF este primul festival internaţional de film de lung-metraj din România, ce îşi propune promovarea artei cinematografice, prezentarea câtorva dintre cele mai importante filme ale momentului, după criterii ce ţin de originalitatea subiectelor şi forţa imaginilor.TIFF Sibiu este organizat de Asociaţia Pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul primăriei şi a Casei de Cultură a Municipiului Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav