Ziua Gradinitei ~ o noua manifestare propusa de Muzeul ASTRA in 15 iunie E-mail
Ziua gradinitei - 2009Complexul Naţional Muzeal “ASTRA” organizează, în data de 15 iunie, un program deosebit pentru copiii din gradiniţele sibiene. Programul se realizează în colaborare cu secţia germană a Teatrului National “Radu Stanca” din Sibiu, care a pregătit un specactol intitulat “Scooby Doo la Muzeu” (spectacolul a fost propus si pentru Ziua Copilului, dar a fost amânat din cauza conditiilor meteo nefavorabile). Scenariul pus în scenă de membrii Teatrului National ”Radu Stanca” se bazează pe rezolvarea unui mister ipotetic, în maniera poveştilor cu detectivi, pe care copiii vor trebui să-l elucideze.

Drumul parcurs în cadrul acestui program este de la scena de pe lac, la casele din Mărginimea Sibiului, până la Mina de Aur încheindu-se la Etno-Tehno Parc. Traseul propus are rolul de a oferi o serie de indicii, care duc povestea mai departe, cât şi de a vizita obiective importante din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Acest program se desfăşoară în două etape, cu două grupe de copii diferite, începând cu orele 10,00 şi 12,00.

Începând cu ora 13,00 copiii vor avea parte de o prezentare a cărţii „Flori de salcâm” la care va fi prezent însuşi autorul, domnul Gheorghe Vicol. Cartea conţine poezii, fabule si proze pentru copii.
Ziua Grădiniţei, organizată de Muzeul „ASTRA” pe data de 15 iunie, reprezintă începutul activităţilor de educaţie muzeală pe timpul vacanţei de vară. Aşadar invităm toţi copiii cu vârste între 3 şi 18 ani să ia parte în această vară la activităţile de la Etno-Tehno-Parc în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.
Accesul este gratuit atât pentru copii, cât si pentru însotitorii lor (după cum se cunoaste deja, în zilele de luni Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului poate fi vizitat gratuit de toată lumea). (Cîmpean Emanuela)
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav