Ziua Sugarului Sibian ~ la a patra editie E-mail
Ziua Sugarului Sibian 2009 Complexul Naţional Muzeal “ASTRA” Sibiu organizează, în prima parte a lunii iulie, cea de a patra ediţie a „Zilei Sugarului”. Bebeluşii pot participa la Miss şi Mister Bebe, se pot întrece la Crosul pe mochetă, iar părinţi vor putea câştiga titlul de „Mămica ştie-tot” şi „Tăticul Priceput”.

“Ziua Sugarului” este dedicată, în primul rând, copilaşilor cu vârste între 0 şi 2 ani. Vor fi organizate concursuri dedicate exclusiv bebeluşilor şi copilaşilor cu vârsta de până la 2 ani: „Cross-ul pe mochetã”, „Cross-ul bobocel”, „Miss şi Mister Bebe”, „Miss şi Mister Bobocel”. Iar pentru mămici şi tătici vor avea loc concursuri intitulate „Mămica Ştie-Tot”, „Tăticul Priceput”. De asemenea, părinţii vor beneficia de consiliere pre şi postnatală asigurată de specialişti, vor putea viziona filme documentare care au ca subiect alăptarea, vor participa la cursuri de aerobic postnatal şi vor primi sfaturi pentru siguranţa copilului.

Ziua Sugarului va avea loc duminică, 5 iulie, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Evenimentul se va desfăşura între orele 10 şi 18, la Etno Tehno Parc, iar intrarea va fi gratuită pentru sugari şi mame.

Prima ediţie a Zilei Sugarului a avut loc în 2006 şi, potrivit organizatorilor, „a stârnit interesul unui număr mare de mămici şi tătici, care nu au ezitat să-şi demonstreze aptitudinile în cea mai grea meserie, cea de părinte, iar bebeluşii, mai cuminţi ca niciodată, şi-au gângurit planurile de viitor, care, bineînţeles, au fost premiate aşa cum se cuvine”.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav