slideshow_prototype.png
Portofoliu clienti E-mail
Cu deosebita placere va prezentam o parte dintre cei mai importanti clienti activi de pe Sibiu360°


Instal Pompe  INSTAL POMPE SB

Companie ce-si desfasoara activitatea in domeniul instalatiilor, ce ofera solutii complete pentru achizitionarea sau instalarea echipamentelor de epurare, canalizare si pompare. Avand acoperire nationala, ofera toata gama de servicii specifice: mentenanta, garantie, post-garantie si consultanta de specialitate.

info_icon.png Vezi website oficial

prototip_test.png  HOTEL IMPARATUL ROMANILOR

Cel mai vechi hotel din Sibiu, avand o traditie remarcabila, Hotelul Imparatul Romanilor este unul dintre cele mai renumite hoteluri din tara si reprezinta imbinarea perfecta intre nou si vechi, intre estetic si functional, dar mai ales impresioneaza prin calitatea de exceptie a serviciilor oferite. 

info_icon.png
Vezi pagina prezentare

prototip_test.png  HOTEL LEVOSLAV HOUSE

Levoslav House este un hotel de 4 stele situat in centrul istoric al Sibiului ce ofera servicii complete prin eleganta, stil, discretie. Levoslav HOUSE aduce clientilor sai o gama variata de facilitati care vin in intampinarea nevoilor de acomodare, atat pentru cei in regim business cat si pentru turisti in general.

info_icon.png
Vezi pagina prezentare

prototip_test.png

 

  PENSIUNEA MAI

Pensiunea Mai este situata la 15 km de Sibiu, pe drumul care duce la Paltinis, cea mai inalta statiune din tara (1.484 m). Pensiunea Mai se afla intr-un decor superb, la poalele Muntilor Cindrel, pe cursul Vaii Ştezii si este clasificata la categoria 5 margarete.

info_icon.png
Vezi pagina prezentare

prototip_test.png

 

  RESTAURANTUL "LA DOBRUN"

Restaurantul "La Dobrun" situat in centrul Sibiului, ofera tuturor un loc de vis, in care muzica si buna dispozitie, domnesc in voie. Ospitalitatea personalului dar si atmosfera rustica din interiorul restaurantului decupleaza oaspetii complet de la grijile cotidiene, rasfatandu-le placerile si gusturile.

info_icon.png
Vezi pagina prezentare

prototip_test.png

 

  COMPLEX REZIDENTIAL "PARK RESIDENCE"

Complexul de case se afla situat intr-o zona linistita, plina de verdeata, pe drumul intre localitatile Cisnadie si Sadu, la 3 km de Cisnadie, la 4 km de Sadu si la 12 km de Sibiu distanta care se acopera in mai putin de 15 min cu masina, drumul nefiind afectat de conditii de trafic intens.

info_icon.png
Vezi pagina privata

prototip_test.png

 

  PENSIUNEA "LUNCA SIBIELULUI"

Pensiunea Lunca Sibielului, se afla pe raul Sibielului, Cibinul cel Mic, la 23 km de Sibiu, un loc unde puteti descoperi linistea de care aveti nevoie pentru un sfarsit de saptamana, sau intr-un minunat concediu petrecut intr-un cadru natural deosebit.

info_icon.png
Vezi pagina prezentare

prototip_test.png

 

  PENSIUNEA SIBIEL

Amplasata pe malul unui rau de munte,la poalele Muntilor Cindrel, intr-unul dintre cele mai vechi sate turistice romanesti, Pensiunea Sibiel, oferta intimitatea unui spatiu inconjurat doar de padure si este locul ideal pentru relaxare dar si evenimente private sau de firma.

info_icon.png
Vezi pagina prezentare
 
< Precedent
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav